Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 20 januari 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers,

20 januari 2018

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Vi råder er att alltid följa era hjärtan, men som människor kommer ni att upptäcka att när ni följer ert hjärta för era större önskningar, så finns det saker längs vägen, som inte alls tilltalar er speciellt mycket. Många av er har frågat oss, ”Vad gör jag om jag har en önskan i mitt hjärta, men vill inte utföra arbetet som krävs för att komma dit?”

  • Ni kanske, till exempel, vill ha en bra relation, men vill inte göra det inre arbetet för att manifestera en bra sådan.
  • Ni kanske vill ha ett eget företag, men känner inte för att göra marknadsföringen och bokföringen.
  • Ni kanske älskar era barn, men gillar inte att fara runt och skjutsa till olika ställen.

Så hur gör ni i sådana situationer, då ert hjärta vill något men inte riktigt gillar stegen längs vägen?

Vårt svar blir inte att ”en storlek passar alla”.

Ibland måste ni bara ställa er frågan: ”Är jag så starkt emot att göra det arbete jag behöver för att tillfredsställa mitt hjärtas önskan, att jag är beredd att ge upp”? Det här kommer sannolikt att ställa allt i ett perspektiv, då ni kommer att kunna se att de ”mindre bestyren” faktiskt kommit ur kärlek, när ni arbetar mot något ni djupt önskar. Att köra era barn till skolan, blir plötsligt ett arbete av kärlek. Ni kan välja att älska det ni gör.

Kanske väljer ni att manifestera er önskan andligt, genom att visualisera och känna det önskade resultatet, tills det utan tvekan kommer på ett mirakulöst sätt. Kanske blir ni kreativa och hittar ett sätt för att älska det ni behöver göra. Ni kan välja ett mer kärleksfullt sätt att göra det ni gör.

Ni kanske, när allt kommer omkring, ska omvärdera er större önskan, för att se om ni verkligen vill ha allt det som medföljer. Till exempel, om ni vann miljoner på ett lotteri, så måste ni redovisa, anlita personer som ni kan lita på och hantera alla som vill ha något från er. Vissa av er vill det. Andra av er vill inte. Ni kan alltid göra ett mer kärleksfullt val.

Ni kanske upptäcker att ni inte har något emot att göra de mindre bestyren rent generellt, men känner bara inte för att göra dem just nu. Hedra ert hjärtas tajming. Slutligen är det Guds tajming. Ni kan välja en mer kärleksfull tajming.

Genom att hedra ert hjärta nu, lär ni er det ni behöver för att komma dit ni vill.

Ni lär er om ni verkligen vill göra det ni säger att ni ska göra. Ni lär er att bli kreativa och addera kärlek till det ni gör. Ni lär er att göra mer kärleksfulla val. Ni lär er allt ni behöver lära er, för att få det ni slutligen, på djupet vill ha.

Till exempel, säg att ni vill hitta någon som älskar er mer än ni älskar er själva. För all del, försök göra det. Kanske hittar ni den här personen. Kanske någon kan hjälpa er, att lära er älska er själva. Kanske kommer ni att känna er ovärdiga, knuffa bort dem och lära er att älska er själva mer nästa gång. Hjärtat kommer att vägleda er.

Säg att ni vill starta ett företag, men vill inte anstränga er. Ni kan välja att fortsätta arbeta för andra tills något uppstår, som ni känner så passionerat för att göra, så att det verkar vara värt besväret .

Säg att du inte vill stiga upp på morgonen och köra dina barn till skolan, men inser att du älskar dem och inte har möjlighet att tillbringa så mycket tid med dem, och kan då göra skjutsen till en kärleksfull tid, för att få en djupare kontakt.

Gör det ni älskar, men gör det med kärlek, eller gör det inte alls. Det är vårt råd för en lycklig och fulländad resa på er jord!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...