Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 12 augusti, 2023

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Energierna på er planet virvlar intensivt just nu. Så många av er arbetar flitigt för att stanna i en högre vibration. Vi ser och firar alla vänliga och kärleksfulla val du gör. Från det kortaste ögonblicket av uppskattning till den heroiska handlingen att byta fokus efter att någon har gjort dig illa, varje kärleksfullt val gör skillnad. Varje vänlighet – mot sig själv eller någon annan – spelar roll. Även en enkel kärleksfull tanke skvalpar ut i den Ena.

Vi vet att detta är utmanande just nu, och idag påminner vi varsamt om att vi är här för att hjälpa. Vi är här för att älska dig, lugna dig, hjälpa dig, läka dig och hjälpa dig att stabilisera dig i vibrationerna som gör att det du söker kommer till dig.

Vi måste dock hedra din fria vilja. Om du väljer att ta emot vår hjälp och är öppen för det är vi redo och väntar. Du tar dock inte emot med dina ord. Du tar inte emot med dina tankar. Om ni otåligt säger: ”Självklart, jag är öppen för att ta emot! Ge mig vad jag vill”, så kära ni, vi kommer att försöka, men i en vibration av otålig brist på tro och upprördhet är det svårt för oss att få fram till dig. Vi lever och existerar i en frekvens av kärlek. Du måste öppna för att ta emot kärlek för att få vår hjälp. Vi kan inte sända på någon annan frekvens.

Du kommer att förstå detta koncept om du någonsin har försökt prata med en person som är upprörd eller nervös till den grad att de inte ens kan höra dina lugnande ord. Om de skulle andas för bara ett ögonblick eller två, skulle du kunna ta med din kärleksfulla energi till deras område. Omvänt, om en person är glad och ivrig efter råd, öppen och villig och har för avsikt att ta emot det, kommer de lugnt att lyssna på dina ord.

Vi för ett energiskt samtal med dig hela tiden. Vi viskar frekvenser av kärlek, helande, lugnande, vänlighet och allt du behöver. Du behöver bara lugna dig lite för att ta emot det.

Det är faktiskt ganska lätt. Att få dig själv i rätt frekvens att ta emot är lika enkelt som att ta ett beslut om att sitta, andas och ta emot. Att ge dig själv några minuter om dagen för att sitta med oss är en handling av självkärlek. Medveten andning är en handling av självkärlek. Att ta emot avsiktligt är en handling av självkärlek. När du sitter i din stol och andas – långsamt in och långsammare ut – slappnar du av medvetet och vetenskapligt av din kropp, sinne och själ så att du kan överlämna dig till vår kärlek. Du är öppen och låter oss hjälpa till.

När vi arbetar med dig på det här sättet stämmer vi dig som en mästermusiker skulle stämma en gitarr. Vi håller en vibration som är helt i linje med allt du vill i livet och vem du vill vara. I detta tillstånd av avslappning kan du börja känna denna kärlek. Du kan börja resonera med denna kärlek. Du kan börja uppleva den frekvens av framtiden du vill ha, den klarhet du söker och framför allt den kärlek du söker i alla dina önskningar och ansträngningar.

Vår rekommendation för alla problem eller utmaningar är enkel. Gå till Gud. Ge upp till kärleken. Sitt och andas avsiktligt, och du kommer att få den kärleken. Om du är orolig för världen, gå till Gud. Om du har en hälsoutmaning, andas och ta emot. Om du har en oenighet med en vän, familjemedlem eller kollega, andas och ta emot. Gå till Gud. Öppen för den otroliga kärleksfulla närvaron som källan till hela livet. Försök inte ta emot. Andas bara. Långsamt andas in. Långsammare andas ut. Upprepa. Det är det, kära ni. Gör detta några minuter om dagen och lita på. Se dina känslor och sinne förändras först, och sedan ditt liv.

Du är älskad vare sig du är öppen för det eller inte. Du är älskad oavsett vad du gör eller inte gör. Du är älskad i dina härliga positiva stunder och i dina hatiska stunder av bitterhet och uppgivenhet. Det finns ingenting någonsin som du kan göra eller inte göra för att koppla bort dig själv från denna kärlek, men du kan frigöra dig från upplevelsen.

Tänk på sändningen av dina radio- och tv-stationer. Det fortsätter oavsett om du ställer in dem eller inte.

Tänk på havets djup. Den existerar oavsett om en våg är medveten om sina rötter i detta djup.

Tänk på solens starka sken. Den existerar oavsett om du drar skärmarna eller inte.

Kärlek lyser ständigt, oavsett om du tror eller tar emot den. Den väntar på att du ska öppna.

Kära ni, ni är inte, har aldrig varit och kan inte vara ensamma. Du är en del av något så mycket större. Du kan öppna för den kärleken och få dina liv att flyta mycket lättare. Du kan göra något så enkelt som några minuters andning om dagen och få enorm hjälp. Du kan försöka hitta dina egna lösningar, anslutning, healing och svar, eller så kan du öppna för kärlek och njuta av hjälpen.

Du är värd denna hjälp.
Du är värd denna lätthet.
Du är värdig denna nåd.
Du är värdig.

I dessa tider behöver många av er omvårdnad, lugnande, vänlighet, medkänsla och trygghet. Vår frekvens av kärlek är här och väntar på att du ska öppna för den när du vill. Låt oss hjälpa dig, helt enkelt genom att sitta, andas och ta emot.

Gud välsigne dig! Vi älskar dig så mycket.
— Änglarna

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *