Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 3 november 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 3 november 2018

Per Staffan 3 november 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Innan ni kom till jorden tänkte ni uppleva livet i en anda av äventyr, upptäckt och lust. Ni tänkte skapa glädje, söka glädje och dela glädje, för glädje är ett firande av kärlek och kärlek är ert naturliga tillstånd att vara.

När ni gör något med glädje, tonar ni in i universums rena kreativa energi. När ni njuter av någonting i ert nuvarande ögonblick öppnar ni upp för flödena av nåd. När du njuter av att smutta på ditt kaffe, eller dina barns leenden, eller helt enkelt beundrar ett passerande moln, då känner du inget mindre än Gudomlig närvaro.

Din glädje behöver inte vänta på perfekta förhållanden. Du kan alltid söka efter den här och nu. För att känna glädje behöver du inte hälsa, rikedom eller kärlek. Om du är sjuk kan du hitta glädje i den tröstande beröringen från en älskad, i din favoritfilt eller i den ljuva friden av sömn. Om du känner dig fattig kan du finna glädje i det enorma överflödet av naturliga glädjeämnen och rikedomen av vänliga själar. Om du känner dig ensam kan du njuta av ett perfekt ögonblick av att lukta på en ros, sitta i tystnad framför ett vackert konstverk eller lyssna på musiken från en upplyftande sång.

Att finna glädje är helt enkelt att välja att fokusera på vad som ger ditt hjärta välbehag. Ta en stund. Titta omkring dig. Titta inom dig. Se vad som kan ge ditt hjärta glädje här och nu. Är det en färg? En struktur? En möbel eller en bil du älskar? Tanken på vågorna som rullar in från havet? Minnet av en sval vind? En älskad person?

Leendet från en du älskade för länge sedan? Titta runt och titta inom. Du kommer att upptäcka så många sätt att hitta och erkänna glädje här och nu.

Hjärtat söker naturlig glädje. Sinnet förnekar den gladeligt.

Hjärtat säger, “Vilken vacker dag!” Sinnet, “Ja, men att beundra solskenet betalar inte räkningarna!”

Hjärtat säger: “Jag är så välsignad. Jag har älskat många gånger denna livstid! “Sinnet säger” Ja, men det finns ingen där nu! “

Hjärtat säger, “Vilken otroligt vacker färg.” Sinnet säger “Ja, men hur så? Att beundra skönhet kommer inte att förändra ditt liv. “

Dessa “Ja, men …” berövar dig en utsökt glädjefylld livserfarenhet.

Glädje kommer faktiskt att hjälpa dig att betala räkningarna. Om du är en positiv person, är folk benägna att hjälpa dig. Om du letar efter det goda kommer andra att se det goda i dig. Med glädje kommer du mer sannolikt att bli erbjuden jobb, ges befordran och att bli inspirerad att skapa arbete som du älskar.

Glädje kommer att dra underbara människor in i ditt liv. Du vet utifrån din egen erfarenhet att du är dragen till människor som verkar vara kära i livet. De är fängslande, lockande, fascinerande, härliga! Kärleken söker sig själv i en annan.

Glädje kan förändra hela ditt liv. Glädje är din guide och din kompass. Glädje leder dig till omständigheter som kan ge dig en helt ny förståelse för vem du är och vad du kan göra. Att söka din glädje kan ge dig nya idéer. Kanske den blå färgen du beundrar blir din nya märkesfärg, eller kanske du bestämmer dig för att ta upp måleriet. Kanske det påminner dig om hur mycket du älskar natthimlen, så du tar en promenad i solnedgången och möter ditt livs kärlek … Glädjen leder dig.

Ta er glädje på allvar kära ni. Leta efter den här och nu. Vad ger er glädje? Vilka tankar gör att ni känner er som mest upplyfta och glada?

Vänta inte på att omständigheterna ser rätt ut. Vänta inte på att andra uppför sig som du vill. Skapa glädje nu. Sök glädje nu. Då blir du en ljusstråle i denna värld och ett ljus som världen vill älska tillbaka.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...