Judas via Ann Dahlberg, 2 november, 2018

Judas

Fredag 2 november 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag har kommit idag för att förebåda om den nya kommande tiden. En stor förändring är i antågande, ett stort uppvaknande håller på att ske. Fler och fler människor vaknar upp till sitt sanna jag. Fler och fler människor frågar efter hjälp i sitt sökande. Fler och fler människor börjar att se tecknen runt omkring dem, tecken som talar om vilken väg de ska gå. Det är det här som är omvälvningen eller eventet som alla talar om. Det är det stora uppvaknandet som nu har startat på Jorden. Ett uppvaknande som kommer att få stora saker att hända i er värld. Det är nu ni ska vara beredda på att räcka fram en hjälpande hand. Det är nu som er broder eller syster behöver er som mest. Det är nu ni kan ge tillbaka lite i den värld som ni lever i. Det är nu ni kan förändra er värld till en ljusare och mer högvibrerande värld av energi.

Energin har stigit och fortsätter att stiga på er Jord. Vi kan riktigt se hur det vibrerar på er Jord idag. Det är fantastiskt kära vänner, ni har gjort ett fantastiskt arbete och vi är så glada och stolta över de framgångar som så klart syns och vibrerar runt Jorden idag. Många nya och högre vibrerande energier har därför kunnat födas på Jorden och de hjälper nu till att ytterligare höja Jordens energi. Var rädd om dessa ljusets barn och ta hand om dem på bästa sätt, så hjälper ni er själva och Jorden att fortare fullborda sin uppstigning. Det är en härlig men också en arbetsam tid eftersom det kan vara ytterst tröttande att släppa gamla mönster. Men arbetet blir efterhand lättare och lättare, för när glädjen och harmonin infinner sig så blir den snart den dominerande energin. Det är då ni går mot er egen fullbordan att bli galaktiska varelser och ”ett” med ljuset. Ni har kommit hem och är till stor hjälp för andra själar som söker svaren på sina frågor. Ni har vägledningen inombords och hjälper andra att finna sin vägledning.

Hjärtats väg är inte så svår att hitta, men man måste vända sig inåt för att finna den. Den går inte att hitta i ert yttre eller i ert sinne. Ingen annan än du själv kan finna din inre vägledning. Ingen kan göra detta åt dig. Det är din fria vilja och du bestämmer när du vill vända dig inåt. Det är då du är vad vi kallar för ”sökande”. Det yttre och det materiella har fått ge vika för något mer andligt. Andra värden har uppenbarats för dig och du börjar förstå att livet består av mer än det du kan se. Inre upplevelser har blivit starka och du börjar se världen på ett annorlunda vis. ” Du är mer än vad du blivit” som Lejonkungen så vist sa till sin son. Sonen vaknade upp till den han verkligen var och började återta makten i sitt eget liv. Detsamma gäller för er kära mänsklighet, ni börjar återta makten i ert liv, och förändra den värld ni lever i till den bästa av världar för er och era medmänniskor. Det finns stor visdom i den sagan. Korn av sanning står att finna överallt om man har ögon att se med. Det betyder att man öppnar sina ögon så att de klarare ser verkligheten för vad den verkligen är. Använd nu alla era sinnen tillsammans med ert hjärta och ni kommer att få många fler upplevelser av annorlunda slag än de ni hittills har upplevt. Det kan bli en spännande tid som ligger framför er med nya utmaningar av en högre energi och densitet. Ta tillvara energin som vibrerar runt er nu, det går lättare nu än någonsin att se vad som verkligen är sant och kärleksfullt. Det är den sanna kärleksfulla vägen som är din/er väg nu. Den omringar er, den omsluter er, den vibrerar runt er nu.

 

Öppna upp nu alla människor på Jorden … det är dags att öppna upp!

 

Stor kärlek

 

Judas

 

Du gillar kanske också...