Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 29 oktober, 2022

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 29 oktober, 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,
Hur skulle ni någonsin kunna tro på brist när universums rikliga generositet finns överallt i naturen? Du vill ha kärlek och kärlek finns runt omkring. Du vill känna dig trygg, och allt du behöver finns där och väntar på att flöda in i ditt liv. Du vill ha glädje, och det finns glädje på alla nivåer – makro och mikroskopisk som väntar på att avnjutas.
Titta på blommorna som blommar ännu mer efter att du klippt dem. De älskar att glädja dig. Titta på gräset som, oavsett hur mycket du klipper, erbjuder en ny och mjukare matta som du kan gå på och djuren kan beta. Titta på träden, som växer ur frön, ofta mindre än fingertoppen, som ger med en sådan riklig generositet att de stöder hela ekosystemet. Solljuset skiner rikligt, och vattnet är tillgängligt för dig att ge det till platser det behövs. Er jord, kära ni, är ren kärlek, ger så osjälviskt och i ett sådant överflöd som hennes generositet omger er.
”Ja”, säger du, ”men jorden betalar inte mina räkningar!” ”Hon hindrar inte människor från att förstöra ekosystemet.” ”Hon tar inte med mig på en dejt!” Det finns så många argument som försvarar illusionen om brist. Tekniskt sett får du inte betalt av naturen, som inte heller ordnar dejter, eller syns hennes inflytande direkt på dina politiska system. Ändå håller hon sig stadigt i en vibration som stöder var och en av er, lika säkert som Gud och era änglar gör detsamma. Vi avsäger oss aldrig att hålla visionen om allt du önskar. Vi avsäger oss aldrig att ha visionen om den bästa, mest älskade, mest rikliga och glada versionen av dig. Vi avsäger oss aldrig vårt åtagande att kalla dig, med kärlek, mot denna verklighet. Oavsett hur du argumenterar för brist, håller vi fast i vår kunskap om överflöd. Oavsett hur hårt du argumenterar för att du är oälskad eller ovärdig kärlek så älskar vi dig.
Så om du vill ha ett förhållande för att du vill ge och ta emot mer kärlek, börja ge och ta emot kärlek där den är lättillgänglig. Låt soluppgången smeka ditt ansikte och vinden pirra på din hud. Känn jordens soliditet under dina fötter och håller dig säkert fast vid sig själv i stor stabilitet när din planet snurrar i en svindlande hastighet genom rymden. Tillåt dig själv att känna dig lugnad av livets musik runt omkring dig – fåglarnas sång, din kattunges spinnande, din valps glada flåsande… din egen stadiga och rytmiska andning och även, om du lyssnar noga, ditt eget hjärtas livgivande slag.
Om du vill ha mer pengar, anpassa dig till och uppskatta överflödet runt omkring dig. Lägg märke till de generösa bladen som lägger sig som mattor och ger näring åt skogsbotten. Föreställ dig det överflöd av eken vars ekollon föder hela samhällen av djur. Titta på en enskild växt i en trädgård, utsprungen ur ett litet frö, som nu ger sin mat i massor så mycket den kan.
Titta på en valp som ger kärlek med sådan osjälvisk glädje. Titta på maskarna som bearbetar din jord så att växterna kan växa och de otaliga typerna av bin och fladdermöss som outtröttligt arbetar för att pollinera dina grödor. Se hur många äpplen ett enda träd kan ge och hur en liten bäck kan ge näring till så mycket liv runt den.
Kära ni, när ni börjar stämma in i vibrationerna av kärlek och överflöd runt omkring er, kommer absolut magi att börja utvecklas i era liv. Först och främst kommer du att börja må bättre. Naturen är Guds nyheter – goda nyheter. Naturen är riklig, och sanningen om gudomligt överflöd känns bra. Naturen är kärlek manifesterad och försöker inte vara något annat… och kärlek känns bra. Om du är villig att ta emot hennes gåvor, både fysiska och vibrationsmässiga, kan naturen hjälpa dig att hitta de frekvenser som gör att du kan ta emot allt annat du vill ha.
Ämnet du funderar över i ett givet ögonblick är mycket mindre viktigt än vad du känner inför det. Om du tänker på pengar och känner dig förtvivlad är det mycket bättre att titta på en tall och lägga märke till dess otroliga generositet, och på så sätt ställa in dig på en frekvens av överflöd där pengarna nu kan flöda. Om du vill ha ett förhållande, men tänker på det med sorg, vänd dig bort och titta på fåglarna som sjunger för glädjen och för din förtjusning. Ta emot kärleken som erbjuds av en enda blomma som bara blommar för ditt nöje i det ögonblicket. Ta emot gåvorna och kärleken runt omkring dig. Låt dig själv känna ditt eget kärleksfulla och uppskattande hjärta. Gör det tillräckligt ofta, och snart kommer du att bli kär i livet och attrahera kärlek i alla områden av ditt liv.
Du behöver inte tänka på de saker du vill manifestera. Om de inspirerar till rädsla, tvivel eller smärta, bättre att inte tänka på dem alls! Mycket bättre att anpassa sig till de känslor du önskar på ett enklare sätt. Sedan, i den frekvensen, kommer du att attrahera allt som matchar känslan. Att med glädje undra över naturens förmåga att ge, hennes påhittighet, hennes stöd för livet omkring henne och hennes osjälviska natur kommer att få dig att känna det gudomligas oblockerade stöd. Kanske kommer du att inse att du också är omhändertagen på ett större sätt när du slutar att blockera allt överflöd som kommer din väg.
Som vi ofta har sagt, att tillåta dig själv att må bra är att tillåta dig själv att känna Gud. När du anpassar dig till dessa rena frekvenser som naturen erbjuder – kärlek, överflöd, generositet, glädje, frid, etc., tillåter du dig själv att få Skaparens kärlek i en form som inte har någon rädsla, ingen tvekan och inga blockeringar för att tillåta det att flöda fritt till dig. Naturens egenskap är att vårda. Ta emot hennes kärlek.
Vibrationerna i människosläktet är väldigt intensiva just nu, men naturen erbjuder fritt en konstant källa till sanning, kärlek, fred, harmoni och överflöd. Ta emot hennes kärlek. Förundras över hennes generositet. Låt de andra runt omkring dig göra som de vill, men vet att i din inställning till dessa högre energier kan du leva ett fantastiskt liv där allt du önskar börjar flöda till dig lika generöst och rikligt som naturen själv.
Gud välsigne dig! Vi älskar dig så mycket.
— Änglarna–
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...