Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 7 april 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 7 april 2018

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Tänk på ditt liv som en trädgård. Det finns årstider för att plantera dina drömmar, årstider för att sköta om och rensa dem och årstider för skörd. Det finns årstider för vila och årstider för tillväxt.

Det finns tider för att låta dig drömma. Det finns tider för att tänka på dina drömmar och rensa ut tankar och hinder som hindrar deras tillväxt. Det finns tider för att njuta av frukterna av ditt arbete och tider för vila innan du börjar på nytt.

Det finns långa perioder i ditt liv som att gå till skolan, vara i ett äktenskap, läka en allvarlig sjukdom eller uppfostra ett barn, och det finns korta perioder, som att drömma, laga mat och äta din middag.

Varje tanke är ett frö som du planterar i ditt livs trädgård. Du vattnar dina tankar när du tänker på dem med kärlek. Du förnekar dem vatten och tillåter gräset att växa när du tänker på dem med rädsla. Solen från den Gudomliga kärleken är alltid där för att skina över dem och locka dem att växa, oavsett om du ser det eller inte.

Lek med oss nu. Tänk på en dröm du har – en tanke som ger dig stor glädje att tänka på! Det kan vara en framtida semester, ett förhållande, ett hem, din idealiska karriär (även om du inte vet vad det är) eller helt enkelt sinnesfrid.

Tänk dig nu att du håller ett litet frö i handen. Ta ett ögonblick och föreställ dig hur det känns att ha den här drömmen i ditt liv, just här och nu. Föreställ dig att du kan lägga alla kärlekskänslor i detta frö.

Föreställ dig sedan att du går ut för att plantera detta frö i fuktig, bördig och närande jord. Gräv försiktigt ett hål för fröet. Placera det i marken med vördnad, och täck det försiktigt. Placera dina händer på jorden och välsigna ditt frö. Föreställ dig att alla de goda känslorna du precis hade går ner som energi i marken. Gödsla jorden runt ditt lilla utsäde med kärleksfull förväntan.

Föreställ dig att du kan se detta lilla frö växa. Varje dag kan du gå ut och kolla på dess framsteg. När du tittar på den lilla fläcken av jord, sätt dig och dröm. Känn känslan av att den här drömmen kommer att bli uppfylld. När du drömmer din dröm och tänker på den med kärlek blir din kärlek det vatten som när själen. Den lilla växten bryter fram för att nå kärlekens ljus. Den vill mogna och bli till nytta. Du har planterat den. Du vattnar den med kärlek. Solskenets ljus av Gudomlig kärlek lockar den att växa.

Varje dag, i din fantasi, se dig omkring. Ser du några ogräs? Det är dina rädslor och tvivel. Föreställ dig att du drar upp dem. Du behöver inte ens veta vad de representerar. Bara plocka dem från din själs jord.

Om du fortsätter denna process dagligen, i din fantasi, så kommer du att bevittna att din lilla växt växer och så småningom blommar eller bär frukt. Vattna den med kärlek. Rensa bort ogräs dagligen. Titta när din lilla växt växer till mognad – blommar eller bär frukt.

Lägg märke till vad som händer i ditt sinne, hjärta, själens jord och ditt dagliga liv.

Denna lilla lek är ett underbart sätt att hålla kvar energierna i er, och vattna och rensa era drömmar. Plantera kärlekens frön i varje ögonblick i era liv, kära ni. Vattna era drömmar med er kärleksfulla uppmärksamhet på dem när de uppstår i era sinnen. Rensa ut era tvivel och er rädsla.

Sedan, som de största av trädgårdsmästare, kommer era liv, era drömmar och era hjärtan att blomstra i ett härligt uttryck av vacker kärlek!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

 

– Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...