Den Galaktiska ljusfederationen via Blossom Goodchild, 9 december, 2019

Ljusfederationen via Blossom Goodchild,
9 december, 2019

http://blossomgoodchild.com/9th-december/

Hej igen! Dessa tider är verkligen spännande, eftersom mer och mer ”smuts kommer fram” offentligt, hos de vi misstänkt är av mindre Ljus. Det bekräftar vad ni har sagt om maskarna som kryper ut ur burken!

Välkommen Blossom, Älskade själ, och till alla som är involverade i att höja Planeten till en plats av Frid och Skönhet. Ja, fler ”nyheter” tvingas nu fram i detta speciella ärende med maskburken … och tro oss när vi säger, att det finns mycket mer att hämta där det kommer ifrån.

Då ni får se eller höra dessa ”historier”, kom ihåg att omedelbart använda mantrat, ”JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR’, så att ni direkt kastar ljus över det, och även om ni lyssnar på det som sägs och ser det era ögon ser … så förändrar ni Vibrationen av det. Samtidigt frigör ni er själva från att dras in i mörkret av dessa saker… som kommer att göra många förtvivlade.

Öppna era hjärtan Kära Själar, och skicka Kärlek och medkänsla till dessa själar, som har gått vilse.

Medkänsla?

Ja faktiskt, Blossom. Vi har talat om att förlåta dessa själar … för det är enda vägen framåt, och många finner det svårt … men man måste veta att denna ”handling av förlåtelse”, är för allas Högsta Goda.

För att kunna komma in i ett land av Frihet, så kan man inte bära med sig bördorna av hat eller avsky, hämnd eller vedergällning. Varje känsla som inte är av Ljuset, MÅSTE försvinna från själens Energifält, för att man ska kunna ta sig igenom slöjorna, och VARA I SJÄLVA KÄRLEKEN.

Ja jag förstår. Jag har hört mycket viktiga politiker omnämnas i denna ”maskburk” och jag blev glad, vilket typ kändes fel. Var det skadeglädje? Jag vet inte, jag kände mig bara så nöjd över att allt detta är på väg att komma fram, eftersom det betyder att ”vi är på väg”.

Blossom, vi skulle vilja säga att det du kände var en glädje över att få veta, för som ni säger, bollen rullar verkligen nu. Vilket naturligtvis innebär att ni ständigt kommer närmare en ”förändring av positionen”, och den Glädje som så småningom kommer därav.

Kom också ihåg att dessa avslöjanden kommer i olika omgångar, för att försöka behålla någon form av ordning. Fast, ju mer allt kommer ut i det öppna, desto mer nödvändigt blir det att ”följa med” i varje händelse och belysa dem snabbt, eftersom det kommer att bli nödvändigt att göra det. Era intet ont anande [omedvetna?] medborgare kommer att kräva svar, och vi behöver nog inte säga, att det verkligen kommer att uppstå många, många frågor!

NI KAN KÄNNA FÖRÄNDRINGEN AV ENERGI I ERA LJUSVARELSER NU … ELLER HUR?

Ja det kan jag. Jag KÄNNER mig definitivt starkare,  och jag KÄNNER MIG REDO … exakt för vad vet jag inte, men jag vet att vi kommer att känna igen det då det händer.

Kära Blossom, du kommer inte att kunna missa det.

DETTA ÄR STORA NYHETER. ALLT SOM KOMMER ATT KOMMA FRAM NU ÄR MYCKET STORA NYHETER, OCH VI KAN SÄGA ATT DE SOM GÖMT SIG, DARRAR I KNÄNA … FÖR DE VET ATT SPELET ÄR ÖVER, OCH DET FINNS INGENSTANS ATT GÖMMA SIG.

Håll era dialoger LJUSA vid dessa avslöjanden. För många kommer att falla i träsket på grund av misstro och oro. Fast ni vet bättre! Låt andra få veta hur fantastiskt detta är … att det kommer i ljuset och att det betyder ett mycket bättre ’sätt att leva’ framöver. Mata dem med er entusiasm om framtiden … för så är fallet, kära ni. Ni kommer att stöta på så mycket, och det ÄR så spännande … det kommer att slå undan fötterna på er.

På tal om saker som vi kommer att stöta på, så frågade någon om ni kunde förklara varför  olika ’respekterade’ kanaler eller informationsgivare, visselblåsare etc. ger oss olika tidslinjer/ datum för denna Händelse som det talats om så många, många gånger, i så många, många länder och i så många, många religioner.

Hur kan det komma sig att dessa datum skiljer sig så mycket? Många säger nästa år. (Hörde det för några få år sedan!) Vissa säger 2030 och många andra datum däremellan … Alla kan inte ha rätt. Alla kan inte ha fel. Kan ni kasta lite Ljus över denna fråga tack?

Visst, Blossom. VI, LJUSFEDERATIONEN HAR INTE OCH KOMMER INTE ATT GE ER NÅGOT DATUM … FÖR VI KAN INTE. Ingen vet något exakt datum.

Fast 2020 och 2030 i vår värld, är ganska stor skillnad.

Men bara ett hjärtslag i vår.

Vi tycker inte, av respekt, att det är rätt att diskutera ’Andras meddelanden’. De som följer en viss kanal, gör det för att det känns rätt för dem. Vi kan inte säga om dessa meddelanden är ”helt korrekta” … och någon annan kan säga detsamma om oss, Blossom. Många följer oss men lämnar oss sedan ett tag, men återvänder igen när de känner sig kallade.

REN OCH SKÄR FAKTA ÄR ATT HÄNDELSEN KOMMER, OCH det kommer att ske vid en tidpunkt som tjänar DET HÖGSTA GODA.

Jag tror inte att det här är svaret som herren ville ha. Kan ni åtminstone ge oss en förklaring till skillnaden i åren?

Nej. Vi är oförmögna att göra det. Eftersom vi inte vet svaret.

I ”våra” ord och i ”våra” tankar kan vi anta att detta ”SKIFTE”, denna ”HÄNDELSE”, detta ”EVENT” … det spelar ingen roll vad det kallas så länge den Ljusaste Känslan är med … KOMMER ATT HÄNDA och det kommer allt närmare.

Vilket kan betyda i morgon eller om tio år, eftersom ni inte har någon tid.

Vi förstår ditt dilemma.

Faktum är att de flesta av oss nu inte bryr oss om ”när” … vi har vuxit ifrån den tankegången, och koncentrerar oss nu på att Vara Ljuset och att gå med flödet när allt utvecklas. Med all respekt, så är det NI och andra från ”den andra sidan”, som fortsätter att ta upp det.

Eftersom det är viktigt och nödvändigt att göra det. Att ha denna i kunskap är viktigt. Det är anledningen till att ni är på Jorden just nu.

Fast många vet inte om det. De har ingen aning.

Fast Blossom … DU VET MER ÄN TILLRÄCKLIGT OM DET NU, och du/ och de andra, är de som ska leda de förlorade över Bron.

Andra kanaler har talat om att det är nödvändigt för själens balans att känna till detta, för att ”tippa över vågen”, så att säga … vi skulle säga att det redan har hänt.

NI ÄR KLARA FÖR START.

Och vi väntar …

Och under tiden så kastar ni mer och mer Ljus på de ni stöter på. Ni sprider ert Ljus över kontinenter. Era Varelser är förberedda, så nu, i ’väntandet’, förbereder ni ENERGIN I ALLT SOM FINNS … för att också VARA REDO.

Det kommer att bli tecken på att denna Händelse kommer. Synbara tecken, OCH NI KOMMER ATT VETA, EFTERSOM NI KAN KÄNNA DET.

Ni kan inte förneka förändringarna alldeles nyss i Energin, och nu när dominobrickorna faller, kan ni vara glada över att veta, att allt som följer kommer att ’visas’ för vad det är.

Men som sagt, det kändes på något sätt fel att bli upprymd på det sätt jag var.

Och som vi sa, så är det inte så. Det är spänningen av att veta att det vi berättat om i så många, många år är här nu , och du lever och andas här på Planeten Jorden för att bevittna det.

NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA … annars skulle ni inte kunna hjälpa till.

NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA för att hjälpa till.

OCH DET KOMMER NI ATT GÖRA.

Var och en har sin roll. Var och en som VET, att de genom att de LITAR på sig själva och det de känner, så kommer de att vägleda och leda andra till samma tillstånd av att LITA på SIG SJÄLVA.

Kraften samlas och styrkan kommer att byggas, och inget kan stoppa det LJUS OCH DEN KÄRLEK NI ÄR, från att göra det ni kom hit för att göra.

I detta vetande … så spelar det ingen roll för er när Händelsen kommer att ske?

Nej. Vi försöker bara få veta varför olika datum, väldigt olika datum, gavs?

Och med DEN STÖRSTA RESPEKT säger vi  ännu en gång, vi är inte i positionen att kunna svara.

Okej då. Jag kommer att acceptera det, eftersom ni aldrig riktigt svarar på sådant, så jag kommer att respektera detta svar, om att ni inte svarar!

Jag känner att vi är klara för idag, om det är coolt för er? ”Coolt” är ordet, eftersom det är hett i Australien just nu, och sommaren har bara börjat, och med branden/ röken från bränderna, så är det ganska stort pådrag!

Vädret överallt på er Planet ”agerar”. När det är dags för vissa dominobrickor att falla … och de kommer att falla tungt med en smäll … så kommer vädret på er Planet att långsamt börja ”korrigera” sig självt, till de årstider den var utformad för, så att naturen och alla hennes invånare kan frodas. Det kommer att ta ett tag för ’henne’ att komma tillbaka i balans, men, när ordningen har återställts … så kommer säsongerna återigen att respekteras för det de är, i all sin Glans.

Så mycket, Kära själar, har manipulerats på er Planet, att dess ursprungliga utseende är näst intill oigenkännligt. DETTA FÖR OCKSÅ MED SIG SÅ MYCKET GLÄDJE … FÖR/ TILL … ER, DÅ NI ÅTERIGEN KAN SOLA ER I GLANSEN AV DEN GUDOMLIGA FLORAN.

STORT TACK, till Var och En för att ni förblir ståndaktiga och lojala mot det ni VET är SANNINGEN.

KÄNN VÅR KÄRLEK DUSCHA ER MED STOLTHET OCH KURAGE, NÄR NI VANDRAR VIDARE I LJUSET OCH KÄRLEKEN.

Som White Cloud skulle säga! I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...