Änglarna via Ann Albers, 3 oktober, 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 3 oktober 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Tänk er att ni är med ert livs kärlek, oavsett om ni är det eller inte. Det kan vara en partner, ett barn, ett älskat husdjur, eller vem som helst – verklig eller inbillad – som ni kan tänka på just nu. Föreställ er nu hur ni skulle behandla denna individ. Hur skulle ni hälsa dem varje morgon? Vad skulle ni tycka om att göra för dem? Hur skulle ni uppmuntra dem? Hur skulle ni trösta dem när de känner sig nere?
Skulle ni behandla er själva på samma sätt?
Tänk er att ni själva, bara för en dag, är ert livs kärlek. Stig upp på morgonen och hälsa er själva god morgon, så som ni skulle hälsa någon som ni älskar. Prata med er själva på samma sätt som ni skulle prata med den ni älskar. Lugna er själva när ni är upprörda eller nere, så som ni skulle lugna en kär vän eller ett älskat barn. Var snälla mot er själva. Gör de små saker för er själva som ni skulle vilja göra för någon annan.
Istället för att fokusera på vad ni skulle vilja att andra gör för er, fokusera på vad ni skulle vilja göra för andra och utmana er sedan att göra det för er själva. Utmana er själva varje dag att göra en sak som ni med glädje skulle gör för någon annan. Det kan vara en komplimang eller att ställa fram en fin tallrik för er frukost, eller att skämma bort er själva. Det kan vara att linda en varm filt om er medan ni gråter och säger till er själva: ”Det är OK hjärtat. Gud älskar dig. Det kommer att bli bra.”
Om ni för bara en timme kunde behandla er själva som ni skulle behandla ert livs kärlek – kära älskade Gudomliga själar – så skulle ni göra ett vibrerande uttalande till Universum som säger: ”Jag är värd kärlek! Jag är värd att bli behandlad med vänlighet! Jag är värd att respekteras, att skämmas bort, att tröstas och att uppskattas! Jag är värd det därför att jag existerar.”
Nu kanske ni lidelsefullt säger: ”Naturligtvis är jag värd det!” Och vi håller verkligen med, ni är det. Men tror ni på det? Kan ni behandla er själva på det sättet? Kan ni njuta av en komplimang? Kan ni göra något för er egen glädjes skull, utan att dela den med någon annan? Naturligtvis älskar vi när ni delar med er av er glädje till andra, men för vissa av er skulle den här övningen bli en utvidgning av er vibration av värdighet.
Vi vill allt det som ni önskar för er själva. Vi sänder er alltid kärlek. Vi vägleder er alltid längs den lättaste och mest glädjefyllda vägen. När ni har lärt er att älska er själva och behandla er själva vänligt, kommer ni att höra oss klarare och ni kommer att förstå och tro på att ni är värdiga de möjligheter som uppstår, och ni kommer inte att slösa bort er tid på dem som behandlar er illa. Ni kommer att känna er för bra för att slösa er energi på att bli upprörda.
Om ni bara under några dagar behandlar er själva som ni skulle behandla ert livs kärlek, skulle ni börja känna att ni är värda mer kärlek. Ni skulle inte behöva jaga den, kräva den eller känna att ni måste förtjäna den. Ni skulle behandla er själva som ni vill bli behandlade, och ni skulle få ett trevligare gensvar från omvärlden. Ni behöver inte försvara er rätt att få kärlek. Ni behöver inte kräva att få den. Ni behöver inte känna att ni måste förtjäna den. Det enda ni behöver göra är helt enkelt att börja älska er själva lite mer konsikvent – utan skuld, utan kritik, utan någon som helst anledning förutom en … ni finns. Därför är ni värda kärlek, men börja med er själva.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...