Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 7 maj

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

7 maj, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Det finns ingen anledning att oroa sig för världen. Det finns ingen anledning att vara rädd för att planeterna ligger i en svår position. Det finns ingen anledning att vara rädd för att era älskade inte befinner sig i det tillstånd ni önskar att de ska vara. Sannerligen, kära vänner, alla på planeten Jorden, inklusive er, är exakt där ni behöver vara för era lärdomar vid denna tidpunkt. Var och en av er har ett unikt ”schema”, unika lektioner och unika omständigheter i vilka ni har valt att växa. Nu och för evigt är ni och alla andra på planeten exakt där de är menta att vara. Allt i livet samverkar för att hjälpa er att minnas ert samband med kärleken.

Ni frågar oss ofta, ”Hur kan svåra omständigheter hjälpa mig att minnas mitt samband med kärleken?! Jag känner mig inte älskad när jag inte vet hur jag ska kunna betala räkningarna, när min äkta hälft har bedragit mig, eller när jag har en sjukdom! Hur försöker detta att hjälpa mig att minnas kärleken?” Kära ni, detta är exakt de rätta frågorna att ställa.

I varje utmaning finns ett tillfälle att titta på energin inom er som ledde fram till detta. Litade ni kanske mer på andra än era egna instinkter? Slog ni på er själva och tillät därför världens vibrationer att hjälpa till? Upplevde ni brist eller kände ni rädsla som speglas tillbaka till er? Höll ni tillgodo med en situation som inte var direkt underbar och ”bedrog” därför ert eget hjärta? Detta är bara möjliga scenarion. Ni kommer sannerligen var och en av er att ha ett unikt svar.

Så närhelst ni finner er själva i en utmanande eller obekväm situation, sitt med era änglar, andas djupt och ha modet att fråga, ”Hur försöker denna situation lära mig att älska mig själv?” snarare än att anta att ni inte är älskade. Lita på att oavsett om ni får ett svar i den stunden eller inte, så kommer förståelse att komma med tiden. Sen, oavsett om ni mottar svaret omedelbart eller inte, sträva efter att vara så kärleksfulla och vänliga mot er själva som möjligt, för kärlek börjar omedelbart att förändra era vibrationer och styra er in i en vänligare framtid.

Kära ni, vi älskar er. Vi vet att er jordeskola är fruktansvärt utmanande ibland. Men, även i de djupaste prövningarna, finns kärleken där under ytan och försöker komma upp. Tro på detta. Sanningen i detta kommer att bära er genom utmaningarna och in i en vacker, klar och ljusfylld tid i era liv.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

 

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...