Änglarna via Ann Albers, 27 juni

Meddelande från Änglarna

27 juni, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

I varje stund av era liv har ni ett val – att alliera er med kärleken eller inte. Ni kan tillåta floderna av nåd att flyta genom era hjärtan, att röra er med denna energi, eller så kan ni försöka kontrollera flödet och därför sakta ner det. I varje stund kan ni tillåta Guds nåd att bära er mot en gladare verklighet eller så kan ni försöka kontrollera resultaten av era liv. Att lita på “Gud” är att lita på “Kärlek” och Kärleken vill flöda in i alla områden i era liv.

Säg till exempel att ni inte är säkra på hur ni ska kunna betala räkningarna. Ni kan stressa upp er, oroa er, bränna ut er själva, eller så kan ni säga, “OK, Gud, vad kommer sen? Vad händer nu? och sedan sjunka in i era hjärtan och göra det som ni hittar där inne precis nu. Säg att ni känner “Tja, jag vill bara ta en tupplur, men jag vet inte hur jag ska kunna betala mina räkningar.” Kära ni, ta en tupplur. Lita på att kanske medan ni sover, så kommer idéer som en skänk från ovan. Kanske får ni den vila ni behöver för att arbeta mer. Kanske kommer ni bara att vakna upp med större tillit och i en energi där era änglar lättare kan hjälpa er.

Tänk att ni vill ha en relation i ert liv, det kan vara en ny bebis, en vän, eller en partner. Ni kan få er själva att göra saker som inte finns i era hjärtan, eller så kan ni sjunka in i era hjärtan och lita på kärleken som vägleder skapelsen. Frågan är aldrig huruvida Gud vill att ni ska ha mer kärlek eller inte. Gud ÄR kärlek. Gudomlig kärlek vill stiga upp inom er och spilla över på varenda område i era liv. Detta är den ni verkligen är. Bli ödmjuka inför det. Kanske ni slutar “försöka” att få ett barn, slappna av och bara njut av er relation och plötsligen tillåter er kropp att denna skönhet uppstår. Kanske slutar ni “försöka” att få ny vägledning. Kanske slutar ni “försöka” att hitta en partner och njuter helt enkelt istället av livet där den riktiga partnern kommer att visa sig. Kapitulera inför vad ni verkligen känner är det mest kärleksfulla valet i varje stund och ni kan inte undgå att attrahera mer kärlek och på så många sätt!

Illusionen av kontroll är så djupt förankrad i den mänskliga verkligheten. Det finns en uppfattning att ni måste kontrollera era egna, sanna hjärtans önskningar, annars kommer ni inte att överleva. Det finns en djupt rotad uppfattning att ni måste “få” andra att älska er genom att “förtjäna” deras kärlek. Det finns en vitt accepterad uppfattning att ni måste “skydda” er själva istället för att förbli grundade i säkerheten hos Guds kärlek. Och medan det naturligtvis finns tidpunkter när ni vägleds att göra saker som hjälper er att överleva, njuta av saker som gör att ni känner er mer attraktiva och vidta försiktighetsåtgärder, helt enkelt för att ni ber böner och guidas till att vara trygga, så är det långt snällare och mer produktivt att göra dessa saker baserade på kärlek, än på rädsla.

Om ni fortsätter att välja kärlek, till er bästa förmåga i stunden, då kommer era liv att börja transformeras. För till syvende och sist, Kärleken vill älska er.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...