Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 9 juli

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

9 juli 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det finns i var och ens hjärta, vid varje tidpunkt en impuls från Skaparen, en mjuk viskning som säger, ”Jag älskar er. Jag bryr mig om er. Jag känner till era behov. Det är här som jag vägleder er.”

Det kommer som den mest subtila önskan att vila, suget efter mat som ni kanske inte normalt äter, behovet att ta telefonen och ringa en vän. Det kommer som en kraft av motivation som plötsligt får er att känna er inspirerade och passionerade att få något gjort, lära er något nytt, eller att lämna en aktivitet som ni en gång kände er vägledda att göra.

Denna viskning i ert hjärta kan bli ord som ni inte förväntade er att säga, eller ibland en plötslig känsla att vara tyst och lyssna. Det kan komma som en känsla av sömn som kommer över er, eller känsla av obehag i er kropp som kräver att frigöras genom rörelse.

Detta är enkla saker, kära ni – enkla behov, passionerad inspiration, subtila meddelanden från själen och ändock kan dessa enkla, vägledande viskningar förändra era liv dramatiskt. Skaparen vet, i varje andetag, hela skapelsens kreation. Skaparen vet hur man harmoniskt orkestrerar stjärnornas dans, era hjärtans slag, och även den pytteminsta detalj i era liv och hjärtans önskningar.

Ni är älskade. Ni är inte ensamma. Ni är inte utsatta för ödets nycker eller en lynnig guds befallningar…istället är ni älskade, omhuldade och vägledda i varje andetag, varje ögonblick av era liv. Lyssna på viskningarna i era hjärtan, kära vänner. Flöden av nåd väntar på er.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...