Änglarna, 31 januari 2015

Meddelande från Änglarna

31 januari, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Vi vet att så många av er jobbar så väldigt hårt, antingen med att arbeta på jobbet, att arbeta med era hem, eller att arbeta med era inre jag. Medan vi absolut uppmuntrar sådant kärleksarbete, så vet vi också att det finns ett stort värde och balans att hitta i lekens energi.

När man leker bryr man sig inte om resultat. Man bryr sig inte om vad man kommer eller inte kommer att åstadkomma.

Man bryr sig bara om att göra något som ger en en glädjefylld upplevelse i stunden. För en del är lek väldigt stillsamt…läsa en bok, ett kortspel i enskildhet, eller att tillbringa tid i tystnad på uteplatsen, smuttandes på en kopp te. För andra är lek något ganska livligt – att dansa, vandra, sjunga eller skratta med vänner. För en del är lek kreativt – att få saker att hända, laga mat, hantverka, måla, skriva musik. För en del är lek något enskilt, och för andra är det socialt. Det spelar ingen roll vilken form er lekfullhet tar, det spelar bara roll att ni njuter i nuet och är fullständigt fria från behovet att producera.

Ta er lite tid denna vecka att fråga er själva, hur kan jag lägga till lite lek i mitt liv? Är jag villig att göra något bara för att ha kul och utan något behov av att åstadkomma ett resultat?

Vi uppmuntrar detta, kära ni. När ni leker är ni närvarande. Ni är sammankopplade med livet på något sätt. Ni känner er trygga. Ni omfamnar glädjens vibration. Ni är fria att se saker annorlunda och hitta nya lösningar på ert livs verkliga utmaningar, för när ni är närvarande, kan vi lättare få igenom våra meddelanden till er. Ni går ner i varv. Era kroppar slappnar av. Er hälsa förbättras. Ni kan gå tillbaka uppfriskade till era “riktiga” jobb, förnyade och med mer kärlek. På ett sätt, är att leka att be denna bön, “Kära Gud, med min energi förankrad i denna stund och förankrad i glädje, vet jag att Du kommer att sända mig ännu mera glädje genom Din utformning av din skapelse. Tack!”

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...