Meddelande från Draken Elthor via Galaxygirl 16 november, 2017

Meddelande från Draken Elthor

via Galaxygirl

16 november, 2017

Det är jag, Draken Elthor. Idag talar jag på drakarnas vägnar, för det är mycket som håller på att bli omstrukturerat i detta Nu-ögonblick och stora överraskningar är långt framskridna. Vi drakar har en stor förkärlek för eld, på grund av dess kraft, symbolik och renande hetta. Elden är en symbol för flera saker, men för oss drakar är det bara en del av vilka vi är, en del av vår upplevelse i drakform.

Vi talar om elden, för det är i denna kraftfulla, eldiga stund av förändring som ni Människor måste hitta kraften och elden inom er egen vilja, er egen buk, för att ta er fram genom det okända i all er strålande glans. Människor, en hel del finns tätt packat i era täta fysiska kroppar. I själva verket en hel del. En hel del eld och passion förblir oupplyst, oupptänd. Det är dags att tända upp er flamma och lysa med den! Lys med den violetta flamman och rensa ut skräpet. Tänd upp er passion på nytt.

Ni är trötta. Ha tillit till processen och börja breda ut era vingar för ni är nu redo att flyga iväg, mycket högre. Nu när en stor omstrukturering har ägt rum för ett tag sedan. För ni har förberett er allt mer, och under processens gång blivit mer tålmodiga och visa. Ha tillit till denna evolution inom er. Vi kan se den. Tala med eld-salamandrarna och bjud in dem för att hjälpa er med att vårda er låga. Tala till oss drakar och vi kommer att lyssna och vi skyddar er.

Vänligen kom ihåg att djupet av stöd för mänskligheten just nu är förbluffande, verkligen. Tänd upp er låga. Den är strålande! Har ni någonsin betraktat lågorna som dansar och har ni sett er egen spegelbild i elden? Lyssna nu hur det sprakar och knastrar, när gnistorna fräser och glimmar och flyger omkring. Elden är levande. Elden finns inombords. Det är varför ni kom hit, Människor. Det är nu dags att lysa med Kristus-flamman på Jorden. Var förändringens eld och dra denna renande energi som ni har fått, genom era fötter, ner i jorden och plantera den i den Nya Jorden. Drakelden är härlig, men blandad med mänsklig passion och avsikt, blir vi ett formidabelt team.

Jag är Draken Elthor. Jag finns här för Mänskligheten, till er tjänst, ständigt för att tjäna och vägleda. Tills nästa gång.

Genom Galaxygirl.
Elthor the Dragon via Galaxygirl, November 16th, 2017 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...