Meddelande från Eldsalamandrarna via Galaxygirl, 18:e november 2017

Meddelande från Eldsalamandrarna, 18:e november 2017

 

Vi Eldsalamandrar talar nu med glädje och avsikt. Vi är här för mänskligheten. Öppna era kronchakran och låt den nya eldens sken lysa från den Stora Centralsolen till er varelse, in i er egen centrala sol och in i Gaias centrala sol. Forma en gnistrande pelare av Kristi ljus som överbryggar dimensioner, och andas in Fräschören av det Nya som nu skapas inom er, på många mer sätt än ni kanske kan förstå just nu. För även er egen själ – själva er genetiska sammansättning – förändras så mycket och så fort, när ni bryter in i er ljuskropp.

Vi Eldsalamandrar njuter av djupen i bränderna och utbrotten med vulkanaktiviteter, och det här är det vi nu ser i er, o ni evolverande. Ta förändringen och fräschören till er! Lava rinner ibland långsamt, andra gånger snabbt, men det är alltid ett formidabelt varmt flöde. Vi ser er alla som det stora, formidabla flödet av ljus, o ljuskrigare på Jorden, för att ni inte bara förkroppsligar, utan också bär och sprider ljuset till de runt omkring er. Det lyser upp ytan av kära Gaia och det är spännande.

Bli Nova Gaias eld, för en ny början. Var den förändring ni vill se i världen, för ni håller alla på att skapa detta ramverk av nyheter med eldens hastighet, och, o, vi tycker det är spännande.

Vi har väntat och tålmodigt tittat på under så lång tid, i de glödande djupen och de mörka hålorna på Jorden, och väntar på tiden då vårt ljus skulle kunna skina säkert. Det är säkert nu. De mörka är Nu besegrade och de inser det. Vi ber att de ska välja ljuset från Kristus närvaro, men om de inte vill det, så är det förstås deras rättighet. Men det är dags för Mänskligheten att bli fri! Fira! Förändringen är här nu. Det är ni.

Förkroppsliga Kristus eld och gör anspråk på ert öde. Precis som ödet för den magma som bubblar djupt där inne, som antingen långsamt eller snabbt kommer upp – oavsett så kommer det något nytt! En ny grund skapas och förändringens intensiva värme, smälter bort det gamla och utplånar det till intet, då lavan täcker den. Täck Jorden med kärlekens ljus. Vi ser er alla som underbara små vulkaner, som täcker Gaia i ett nytt ljus, och ni lägger den nya grunden med varje handling av vänlighet och barmhärtighet, tillit och nåd, som ni ger till varandra och till djurriket. Vi ser er som banar väg.

Glödande änglar, ni tar andan ur oss. Vi älskar er. Vi känner oss tokglada över alla nya utvecklingar, och vi är mycket tacksamma ikväll.

Vi är tacksamma för er våra Mänskliga vänner. Må vi bli bättre vänner? Vi är Eldsalamandrarna som skickar gnistor av glädje till vår Mänskliga familj, för att fira ikväll.

Insänd av Galaxygirl

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...