Meddelande från Eldsalamandrarna och Nova Gaias Trädkollektiv via Galaxygirl, 16 februari 2019

Meddelande från Eldsalamandrarna och Nova Gaias Trädkollektiv via Galaxygirl, 16 februari 2019

Eldsalamandrarna & Nova Gaias Trädkollektiv 19/02/16

Vi Eldsalamandrar finns. Vi är ljus. Vi bor djupt inne i Moderns mage och inom er människor också. Valarna lagrar koderna. Eldsalamandrarna hjälper till att tända koderna. Är ni redo att bli antända?

Neonglödande, virvlande ljus, elden omfamnar er nu, denna natt.

Vi ser mänsklighetens tveksamhet i den nyfunna glansen. Tveka inte. Tveksamhet är inte för gudar/gudinnor. Tveksamhet är för elever, nybörjare i branschen. Ni är mästare nu och skapar riken med avsiktens eld. Nova Gaia formas. Vi samarbetar med henne dagligen, och tänder med glädje eldsalamandrarna där, med ny glödande passion för syftet! För det uppfyller våra hjärtans plan, med att andas in glödande liv i saker och göra dem nya igen. Precis som att ni människor nu måste lyssna, ni måste hitta er egen hjärtesång av glädje. Var glada. Vi ser mänskligheten som alltid söker glädjen någonstans utanför dem själva. Varför är det så? Vi förstår inte denna konstiga vana i den mänskliga världen. Varför söka underhållning utom er, när koderna för hela livet finns inom er i överflöd, och väntar oanvända? Varför detta missnöje? Det behövs inte. Nova Gaia väntar på er, vägleder er, vårdar er, andas in nytt liv i er. Andas in det. Samarbeta med oss eldsalamandrar, om ni vill det/ önskar det. Vi delar gärna med oss till er av våra koder med ljus, kärlek, glädje, för att ni ska känna er trygga i det ni skapar. Tveka inte. Det var allt just nu. Var starka. Var starka som träden på Nova Gaia, höga fridfulla jättar. Rötterna djupt ner innehåller koderna för stillhet, men kan fortfarande växa och förnyas. Vi är eldsalamandrarna. Var i frid.

Vi är Nova Gaias trädkollektiv. Känn det silade ljuset som skimrar genom våra grenar, högt ovanför er. Känn den av älvor kyssta vinden rufsa om i ert hår, precis som den ruskar våra stora löv, och andas in frid i er plågade kropp. Det gamla sättet gäller inte längre. Lämna (leave) det (skrattar) bakom er. Låt Nova Gaia förnya er nu. Låt hennes heliga frukter, hennes kristallklara vatten, hennes skrattande delfin och sjöjungfruns rike omfamna er, med ännu mer ljus. Klättra upp till våra grenar. Nej – flyg! Flyg upp, högt och fort, eller långsamt för att njuta av varje heligt ögonblick. Hitta ditt träd. Sitt i det, sitt i mig. Bli omfamnad av mina grenars ljus, styrka, stöd. Vila i mig. Svinga i mina grenar med barnen, lätta och sorglösa. Ingen rädsla för att falla, ingen rädsla för höjder, inte för något. Lycka. Känn de ljusa fjärilarna landa på er hjässa med välsignelser. Neonfärgade, samarbetar de med eldsalamandrarna för att lyfta era andar. Era andar lyfter högt – så högt – högre än den högsta grenen, där ni ivrigt kan blicka ut och suga i er det vackra nya av det nya. Djuren låter av glädje, sjunger, kvittrar, en kakafoni av gyllene värmande ljus sveper in er.

Nova Gaia är robust, stark. Redo för er. Hitta ditt träd. Kanske är det här en bra meditationsplats för dig just nu? Kanske kommer det att ge dig frid, om du lägger det på minnet och ber här. Var här. Minns. Och Nova Gaia kommer att börja växa som en ung telning, som snabbt blir en av dessa robusta forntida – fast nya – trädvänner – som kallar hem er. Brokigt ljus, varm mild bris, tropisk luft. Allt väntar på er. Men, människovän, ta nu till er det. Ni är skaparna av detta. Svep det omkring er. Ni är i virveln av detta. Ni är Novas Gaianer som vi träd ser med ömhet på, och som vi skickar vår kärlek och stöd till. Välkomna hem. Kom hem till oss ofta. Hemmet finns inom er nu, för ni har förankrat den nya Nova Gaia i ert nya överfyllda hjärterum. Fyll det med ljus. De gamla tiderna är förbi, är färdiga. Är över. De tjänar er inte längre. Var i nuet. Låt det gamla falla bort, som avskalad bark faller bort och när nya träd. Grunda det nya i vårt nu – och bli bron. Träden viskar. Lyssnar ni? Vi viskar vår kärlek genom våra solbelysta brokiga grenar, som försiktigt skrattar i vinden. Hör ni? Ser ni?

Vi är Nova Gaias trädkollektiv som viskar lovord och glädje denna morgon. Ni behöver bara ge er själva tillgång till det och känna det, vilket vi uppmanar er att göra. Vi älskar er. Vi ses snart. Hur snart är upp till er. Kom och träffa oss varje dag! Kom och känn vår närvaro av förnyelse, av tillväxt, av glädje. Vi är Nova Gaias trädkollektiv. Frid.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...