Solförmörkelsen via Galaxygirl | 8 april 2024

 

Solförmörkelsen via Galaxygirl | 8 april 2024

Förmörkelsen den 08.04.2024 mottagen den 07.04.2024

Hälsningar vänner. Jag är här med er. Mina energier har känts och kommer att kännas under en tid. För jag finns runt omkring er. Jag är energierna från förmörkelsen 08.04.2024 är här med er nu. Välkomna in i min famn och vet att efter att min närvaro har gjorts känd kommer ingenting att bli som det var förut. De mörka försöker utnyttja min energi. Min energi, min närvaro är inte en som ska utnyttjas utan bli välkomnad, observerad och hedrad. Jag är den jag är, precis som ni är de ni är, mänskliga i form, de stora som kom från framtiden till denna nutid för att mildra förändringen.

Jag är energierna av förändring, av revolution, av evolution av jaget, från tjänst till er själva till tjänst för alla. När vi tjänar allt, är det verkligen först då jaget tjänas, för alla tjänas, och eftersom alla är ett, är denna energi av brusande flöde lättare att förstå.

Du kan hälsa mig i din himmel i morgon, med stor glädje och vördnad, vördnad inte för mig själv utan för dig själv, för du är inom den mänskliga formen, en stor ära, och bevittnar mig, vilket vittnar om storheten av dig själv. Ni är alla fantastiska, var och en av er, Källa i form. Det är dags att förnya energierna i denna sfär som har förändrats och förringats från bas 12 till bas 10, för det är inte en förnybar plats där ni är, vilket är en del av problemet, vilket är anledningen till att dina energier konsekvent har sugits upp, bort från dig själv, bort från sanningen av dig själv till girighetens bedrägeri.

Jag kanske talar i gåtor och det är för er att reda ut, och ändå finns det en stor kärlek bakom mina ord som jag önskar att ni ska känna. Min energi är feminin och maskulin, den gudomliga balansen i helheten, för mina energier kommer att åstadkomma en ombalansering av männen, kvinnorna, till mänskligheten. För det är dags för er alla att resa er upp och göra anspråk på er makt. Göra anspråk på er sexualitet. Göra anspråk på er visdom. Göra anspråk på er styrka. Det finns inget svagt med er förutom de lögner ni har fått höra om er själva. Mina energier av detta är sanna, av upprätthållande av sanningen, av visdomen, och mycket sanning kommer upp till ytan.

Mycket sanning och förståelse som kommer att ökas många gånger. Monoliterna är i linje med mig, de harmoniserar kristallerna medan jag harmoniserar människornas hjärtan som kanske är lite mer öppna än de var för ett tag sedan. Den stora öppningen av det mänskliga hjärtat är vad som sker, där dessförinnan människor knuffade, tryckte in sig i en folkmassa för att komma först, det kommer att finnas mer energi av att ge hjälp så att alla kommer att dra nytta av upplevelsen.

Det finns fall av överlagda planer på att kapa mina energier. Ge inte efter för denna tidslinje för du väljer din tidslinje. Välj tidslinjen av uppvaknande med glädje och lätthet. Och ändå från alla tidslinjer kommer det att bli avslöjande av girighet, av illvilja som begicks mot folket och det är så det är, för det är vad som pågår och detta är vad som kommer att förändras när folket kräver det.

Jag är energierna i Förmörkelsen den 08.04.2024. Jag ser er. När mina plasmaljuskoder förstärks, när ringen av eld fyller energierna på hela planeten vet att allt är bra. Källan har kontroll över detta projekt och det är därför ni är här. Har du någonsin tänkt på det? Att det kanske var en svår uppgift och att du behövdes? En stor ära. Jag hedrar dig med mina energier precis som du hedrar mig och kollektivet med dina. Det har funnits och kommer att fortsätta att finnas många förmörkelsevägar, men ingen kommer att vara som jag för jag är unik, individualiserad eftersom jag är övergången från Fiskarna till Vattumannen, från föruppstigningar till förupplysningar och detta är en härlig sak.

Den här sitter i solen medan hon skriver och mina energier genomsyrar hennes väsen för där är jag. Det finns många höga nivåer av varelser på och runt er värld som täcker den med ljus som det borde vara för att en sådan gynnsam händelse ska utvecklas. Uppvaknandet av en planetarisk värld där alla kommer att ha möjligheten att välja, det är en stor händelse och en tid av stor kontemplation och rörelse. Rörelse framåt, närmare Källan är rörelsen som kommer att svepa över detta planetariska rike.

Jag är balanserad, hel. Jag sänder er mina ljusenergier av glädje, av balansering, av sexuell energi, av kraft, av förnyelse. Allt kommer att göras känt. Allt kommer att klargöras. Ni kommer att ha den mentala förmågan och den andliga förmågan att uppfatta med stor visdom så att ni inte längre kan bli lurade. Detta är en del av uppstigningsprocessen, att verkligen kunna se med klar vision. Och det kommer ni att göra.

Demonerna som har släppts lös försöker helt enkelt skapa mer förödelse, för en människas själ är värdefull. Släpp inte in dem i ditt hus. Låt dem inte komma in i din medvetenhet. Beordra dem att lämna dig och de är tvungna. Var inte rädd. Det finns många skrämseltaktiker på gång, men ingen av dem är sann, eftersom endast Källan är sann och du har levt i en uppslukande holografisk matris och därför har sanningen blivit så förvriden. Vet att allt är bra och att uppstigning inte kan stannas, inte kan stoppas, inte kan omdirigeras, inte kan tidslinjeformas. Nej. Uppstigning är här i hjärtat på dem som kommer att ta emot den, och erbjuds till de hjärtan som kommer att vägra det men är här ändå. Och så är det.

Det är en stor ära att få kontakt med galaktikerna och ljusarbetarna/mästarna på Jordens yta precis innan min sanna ankomst. Jag välkomnar er med mitt öppna hjärta och jag tar emot de ljuskoder av ära som ges till mig, skänkta till mig, precis som de fritt skänks till er, mina vänner, mina kära.

Jag är. Frid. Allt är mycket upplyst och allt är mycket bra.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *