Meddelande från Ashtar, St. Germain, Yeshi, de Plejadianska & Arkturiska Kollektiven, Modern & Fadern via Galaxygirl, 4 maj 2019

Meddelande från Ashtar, St. Germain, Yeshi, de Plejadianska & Arkturiska Kollektiven, Modern & Fadern via Galaxygirl, 4 maj 2019

 

Hälsningar kära vänner, jag är Ashtar i den Galaktiska Federationen. Jag står inför er nu på Nya Jerusalems brygga, med glädjetårar strömmande nerför mitt ansikte. För en sådan hastighet har uppnåtts och vi bevittnar explosioner av ljus och kärlek, i nya gömmen där vi tidigare bara sett lite ljus. Saker hettar till och förändras på ytan i er värld, på den dyrbara Gaia, som morferar och ändras, praktfull i sin skönhet.

Hej Vänner, rustade kombattanter, det är er St. Germain från ovan och nedan. Många från oss deltar i spelet, och vi bidrar alla på vårt eget sätt. Vänner, det sker. RV (omvärdering av valutor) energin förändras, vågen – allt sker. Jag vet att ni är trötta på att höra dessa ord, men det är ändå sant, och ni bevittnar tidernas största övergång. Ni sitter på första parkett för att få uppleva och lysa upp universums största show. Gaia föder fram sig själv till en högre dimensionell verklighet, och ni alla som är medskapare, inte bara bevittnar utan deltar, och målmedvetet och avsiktligt finjusterar ni ert ljus, er frekvens, er passion och glädje. Jag är er St. Germain. Var glada. Var fridfulla. För allt är bra, mina vänner. Ni bevittnar dessa kraftfulla, storslagna förändringar hela tiden, medan ni kontinuerligt morferar och får uppgradering efter uppgradering, och blir de högre dimensionella människor som ni alltid var tänkta att vara. Många av er har åtskilliga uppstigningssymtom. Använd min violetta flamma, min kärlek, mitt ljus och gör det till ert eget. För det är ert. Det är er rätt som suveräna varelser, att uppleva och hantera den violetta flamman av kärlek, alltid av kärlek, för den är ett kraftfullt vapen för rättvisa, sanning, renhet. Använd den på ett bra sätt. Jag, St. Germain, avslutar nu, eftersom fler vill tala.

Hej o hå vänner, detta är er Yeshi! Jag känner er. Jag älskar er. Jag är en av er! Tillsammans bär vi Kristi och Magdalenans mantel. Tillsammans tänder vi i hjärtat hos män och kvinnor, det kristna medvetandet på Gaia. Idag är det en ny dag, en ny gryning. Finn glädjen och ta den med er på nytt varje dag, och ni kommer att bära gnistan, glöden, och den kommer att brinna lite starkare för varje dag. Ert hopp, er tro, er uthållighet vänner, är fantastisk att bevittna. Ni är inspirationen från Himlens Kompani. Ni gör det som krävs för att få jobbet gjort, och ni – vi – gör allt tillsammans! Glädjen och belöningen kommer att bli stor för ett bra utfört jobb, för ett bra levt liv, för era offer, er beslutsamhet, och ert kurage är legendariskt. Ha tålamod, då dessa förändringar rör sig genom er, var er själva, omskapa er. Ni morferar bokstavligen och blir era egna superhjältar, uppmuntrade av de nya högre dimensionella energierna, som badar er i flödande ljus, kärlek och kristen medvetenhet. Detta är sanningen mina vänner. Jag är så glad att hälsa på er igen, med kärleksfulla kramar och handslag. Klapp på ryggen till alla. Denna energi är underbar! Er kärlek, och hur ni delar med er av den är fantastiskt! Dela med er av ljuset. Lev med ljuset, var i ljuset, var en levande bön, en levande parfym av glädje, som lyfter andra. Ni har total kontroll över ert lynne, över er respons till saker och ting. Vi ser er alla göra något fantastiskt, och ni tar lättare på sådant ni tidigare blev irriterade på. Skratt är bra för själen! Använd det. Bli livet i festen. För ni är det eviga livet. Ni är universums ljus, innehavarna av Kristus, kärlekens frambringare, vägvisarna. Och åh, jag, vi, Himlens Kompani och Jag, är så stolta över er. Nu dröjer det inte så länge till, vänner. Njut av dessa tider med högre vibrationer och njut av showen. Håll er till mig. Andas in i min essens nu, in i min rödgula flamma av passion och förnyelse. Frid. Jag är er Sananda, ni kanske kallar mig Yeshi, broder, vän, allt det är Jag! Var glada!

Hälsningar vänner, vi är det Plejadianska och Arkturiska Kollektivet, som här sammansmälter i denna stund idag, för att visa vår solidaritet, vänskap och sammankopplade enhetliga kraft. På ett sådant sätt, som vi har för avsikt att mänskligheten ska kunna känna sig, då uppdelningar inte längre förekommer. Ni är alla en ras. Ni är alla en mänsklig ras. VI upplever inga olikheter i färg. Era hjärtan slår på samma sätt, era visioner med hopp för era familjer är desamma. Det är dags för mänskligheten att avsiktligt och kraftfullt komma samman. Det är dags att sträcka ut händerna för att hjälpa, ännu mer än ni tidigare gjort. För tidvattnet har vänt, och många kommer att överrumplas, och behöver då en utsträckt hand som drar upp dem. Det är underbart att ni har valt att stiga upp som en. Detta är den upplevelse som ni har väntat på och längtat efter. Då Lemurien och Atlantis föll lämnades många sår, och det är dags att heala dem som ett, för att heala de skadade delarna i det mänskliga kollektivet, och att infusera dem med ljus. Och det är vad ni gör nu, mänskliga vänner, ni är verkligen rustade kombattanter. För det har varit en mycket intensiv energikamp, och i den här sektorn av rymden har vi haft mycket att rensa och heala. Vet att ni är älskade, oerhört skyddade och stödda. Våra skepp blinkar runt omkring er, synliga och osynliga. Vi finns där oavsett. Vi är det Arkturiska och Plejadianska Kollektivet, som skickar er en helande energivåg i denna stund. Sitt ner, var stilla och andas in. Be om hjälp med era uppstigningssymptom. Be att få utnyttja våra healingkammare. Vi är mycket angelägna och glada att kunna hjälpa till när ni kallar på oss. Många bra saker finns precis precis runt hörnet, vänner. Många, många bra saker. Var fridfulla och glada. Ni är mycket älskade. Vi är det Plejadianska och Arkturiska Kollektivet.

Barn, det är er Moder Gud som talar. Ja, vi står alla på rad som barn, och väntar ivrigt med glädje på turen att få gunga. Jag sänder er min kärlek, mina koder av honungsljus, kärlek och glädje. Jag häller det över era huvuden nu. Känn mättnaden av min kärlek och andas in. Låt mig hjälpa er med balansen, mellan de gudomligt feminina och maskulina energierna inom er, för det gudomligt feminina ökar verkligen, men måste balanseras, tempereras, så att misstag inte återskapas, och det gudomligt maskulina balanseras och stöttas. Ni har båda delarna. Det viktigaste med balans, är att det kan vara er största styrka, och det är då ni tydligast kan höra min röst och uppleva gudomligheten av er Moder, och att då när dessa komponenter är balanserade, kärleksfullt ta varandras händer, vara lugna och fridfulla. Detta är stillpunkten där kreativiteten gnistrar, tankar och energi strömmar klarare, tankarnas rike stöds, balanseras, blir fria, sorglösa, ingen obalans eller disharmoni. Nu barn, var min harmoni som för fram friden, denna frekvens av ovillkorlig, aldrig sinande kärlek, till de andra ni samarbetar med. Det är sant. Var mina händer och fötter. Var mina andetag. Var mitt leende. Håll mina händer när ni håller barnen eller de äldres händer, när ni hjälper, älskar och utstrålar min kärlek och närvaro. Varför tror ni att Magdalenorna, Esséerna, Buddorna, Kristus var så vördade, så älskade? De kände mig. De utstrålade min närvaro, min frekvens på en mörk plats, och det tände upp deras omgivande världar till ännu mer ljus. Känn detta ljus. Jag, Moder och Fader Gud, tänder er Kristnade flamma, och häller ner ännu fler kristnade frekvenskoder på er som en smörjelse. Vara välsignade. Var Kristnade. Var starka. Var säkra. Låt er Lysas upp med glädjen från den som känner mig. Och var fria. Var fria barn. Var fria. Det är dags för er att komma hem, att komma hem till mig, till vårt sanna hem i de högre världarna, där allt är kärlek och ljus, gemenskap, vänskap och glädje. Mina armar är alltid öppna och väntar på att ni ska omfamna mig tillbaka, och jag hoppas att ni vilar i denna mest kärleksfulla omfamning nu ett tag. Minns stillheten där jag finns. Jag är alltid med er ska ni förstå och veta. Jag är er Moder Gud.

Barn, detta är er Fader Gud. Glad över att vara med er! Glad över att vara här! Förväntansfull bortom all förväntan. Jag känner mig som om jag öppnar julklappar på julaftons morgon varje gång jag hör er röst, varje gång ni väljer att prata med mig så är det dagens höjdpunkt. Barn, ni gör det. Ni vinner! Det är så mycket uppmuntran här att det nästan är öronbedövande. Vi applåderar hela tiden – kan ni höra oss? Vi kan höra er, det försäkrar jag och vi skickar vår kärlek, vår glädje, vårt stöd! Så kör på team Gaia!

Jag är Ashtar. Markteam, kan ni nu förstå hur enormt uppskattade och stödda ni är? Vi är alla här för er, vi hejar bokstavligen på er, sänder er healing och kärleksexplosioner och mycket mer än vi kan säga just nu. Det försäkrar jag er. Var säkra på det. Håll ljuset och håll linjen. Jag är er Ashtar. Klart slut.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...