Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 februari 2019

Per Staffan 17 februari 2019

Era Emotioner ∞Det 9D Arkturiska Rådet

ERA EMOTIONER ∞DET 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är mottagliga för samma typer av känslor som ni är, men vi känner dem inte så intensivt som ni gör. Vi känner fortfarande skillnaden mellan glädje och rädsla, erfarenhetsmässigt. Men erfarenheten av skillnaden mellan de två tillstånden är väldigt annorlunda än er erfarenhet av samma skillnad. Vi är icke-fysiska varelser. Därför har vi inga kroppar att hålla fast vid en känsla.

Ni har fysiska kroppar, och ofta håller ni på känslor utan att ens inse att ni gör det. En del av det vi gör med er alla är att hjälpa er igenom de mer utmanande känslomässiga tillstånden, och vi måste göra det utan att verkligen veta vad det erfarenhetsmässigt är som ni ska gå igenom denna gång i er densitet, på planeten Jorden.

Därför presenterar ni alla en unik utmaning för oss, och vi tycker om en bra utmaning. Vad vi vill ge er i denna överföring är den betydelse som känslan av era emotioner har. Det handlar inte bara om att rensa ut den gamla, fasta energin från tidigare liv. Det handlar också om att uppfylla ert syfte att vara där på planeten Jorden i första hand, och ännu mer signifikant, genom att vara villiga att känna era känslor, blir ni bättre skapande varelser.

Ni måste kunna behärska aktiveringen av en vibration för att vara mästerliga skapare, och ni kan bara göra det när ni har viljan att känna. Och tro det eller inte, ni har mindre förmåga att känna kärlek och glädje när ni inte tillåter er att känna rädsla, ilska och sorg. Ni är på denna resa, och det är en känslomässig sådan. Vi hoppas bara att vi kan vara så stödjande som möjligt för att hjälpa er att känna de känslorna.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”G

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...