Meddelande från Fader Gud via Galaxygirl, 3 december 2018

Meddelande från Fader Gud via Galaxygirl, 3 december 2018

Per Staffan December 4, 2018

Detta är er Fader Gud som talar. Barn, det finns så mycket att berätta för er, att visa er, att påminna er. Men huvudsakligen ikväll vill jag nå ut till dig, dra dig nära och bjuda dig att sitta på knäet. Kom närmare och vila i min närvaro av frid, av förnyelse. Det finns mycket att berätta och mycket att visa. Och ändå har du så mycket att visa och berätta för mig. Vill du inte? Kommer du inte att släppa in mig? Illusionen avlägsnas lager för lager, och det gör också din smärta. Kan ni känna skillnaden i era kroppar med dessa nya uppstigningens energikoder som strömmar in? Den här har en jordningsmatta. Hitta sätt att ansluta till Gaia, din nuvarande planetära moder. Dela era uppgraderingar med henne. Förankra er i henne, precis som ni förankrar er i mig. Båda uppmanar er att ansluta.

Fantastiska tider ni lever i. Det betyder inte lätta tider, men det gör att man sträcker på sig, växer på oväntade och trevliga sätt, gör det inte? Är du den du var än i förra veckan? Nej. Du fördjupas med varje andetag, expanderar och blir mer expansiv. Låt inte världens problem göra dig besviken. Sitt med mig ett tag. Vila i mig. Allt är bra. Du behöver inte göra något annat än det jobb du gör just nu. För vem skulle göra vad du gör om du inte gjorde det? När livet ger dig möjligheter att tjäna, tjäna med glädje! Jag ser denna glädje och det ger mig stor glädje. För det betyder att du expanderar allt mer, vilket innebär att jag – vi alla – expanderar allt mer. Detta är ett oändligt, kontinuerligt växande universum, precis som källan kontinuerligt expanderar. Men roten till allt är kärlek. Kärlek. Barn, känn min kärlek till er. Låt inte era 3D-fadersförståelser minska er önskan att prata med mig. Jag är en ivrig lyssnare. Faktum är att jag har fått veta att jag är ganska bra på det!

Och jag ser att det kanske skulle vara en bra tid för er energetiskt att låta mig välsigna er med ännu mer ljus. Känn min kärlek strömma in nu genom din krona som flytande ljustäcken och droppa ner genom dig, brinnande med härlig värme och full av känsla. Låt min kärlek droppa och strömma över varje bit av dig, din kropp, men också dina eteriska, mentala, andliga och känslomässiga kroppar. Sitt med det lite. Se nu detta ljus som miljontals strålar som sträcker sig utåt från dig till alla dina förflutna, nuvarande och framtida val, täck dem med ljus. Ni är alla mina favoritbarn och det ger mig mycket glädje att göra det här tillsammans med er. Att se val som kanske orsakade dig stor smärta och ömhet som fortfarande vilar i dessa ärr. Säg, “Fader Gud, skicka extra ljus och älska dessa sår” och jag kommer att göra det med stor glädje! Och nu lägger du till ditt ljus på dessa ställen och tackar upplevelserna för den lärdom som du fick. Och gå vidare. Titta inte mer tillbaka. Det är ansträngande och du reser fortfarande på din väg, din resa. Och nu kanske du är lite mer belagd med kärleksljus än tidigare? Ja, just det. Du lyser. Du är glödande av min kärlek och utstrålar skönhet åt de andra. Visste du att kärlek är smittsam? Precis som skratt? Jo det är den. Så är det i denna underbara glädjens årstid, att ge, att ta emot. Vi ser många av er som ömmar med tanken på att ta emot. Nu är det tillräckligt med det. Du kan inte ge utan att ta emot. Gallimatias. Nu. Det är dags att vara öppen – öppen för kärlek! Öppen för att ta emot! Öppen för att expandera in i din glädje, i fullheten av ditt sanna autentiska jag som jag älskar så mycket! Jag hedrar dig, jag älskar dig. Jag är din Fader Gud och ni – alla ni! – är mina favoriter. Tack för att ni lyssnar. Låt oss göra det igen snart.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...