Fader Absolut om vacciner, 23 juli 2021

 

 

Fader Absolut om vacciner

23 juli 2021

SMUTSIGA METODER

Hälsningar mina kära, älskade barn!

Mitt meddelande idag är en sorts varning till dem av er som inte känner energier så väl, och som speciellt är vana vid att tro på de människor ni har för vana att betrakta som rena och ljusa själar.

Faktiskt, nu när striden mellan de Mörka och Ljusa Styrkorna redan nått sitt slutstadium, så används denna gång de ”smutsigaste metoder”.

Reptiloider och kloner gör allt i sin makt för att kontrollera de människor som tusentals rena själar verkligen tror på, som de anser vara deras guider och gurus till den nya världen i den Femte dimensionen.

Många av er har kanske lagt märke till att i den esoteriska världen är det på gång någon sorts ”omflyttning” av de respekterade bloggarna, ”ljusets änglar”, som berättat för människorna om Övergången i många år, och kommunicerar ovärderlig kunskap om Universum.

De som känner energier på ett subtilt sätt lägger märke till hur ostadiga dessa människors vibrationer är, hur deras personliga tyckande och de ”ledare” de bjuder in för intervjuer förändras.

Det sker gradvis, så det är ganska svårt för en oerfaren person att se utbytena.

De fortsätter tala om till synes upphöjda ämnen, förfinade känslor, men i den information de framför finns insprängt tankar och fakta som motsäger sunt förnuft.

Deras sätt att tala blir pompöst och sockrigt, vilket denna gång nästan blir falskt och hyckleri och ibland motsatsen, med toner av aggression eller irritation.

Sådana förändringar speglas ofta i deras ögon – de blir annorlunda.

De gäster de bjuder in visar upp för låga vibrationer, medan deras berättelser leder människor vilse, och laddar ”sensationell” information i deras Sinne, inte deras Själ

Men det farligaste är de påståenden några av dem gör att vacciner inte är så farliga som ärliga läkare, vetenskapsmän och de människor som kanaliserar information från de subtila nivåerna, försöker framföra.

”Allt kan avhjälpas – säger de – Ni är mänskliga skapare och ni kan neutralisera alla preparat som kommer in i er kropp”.

Och detta är ett allvarligt brott mot mänskligheten denna gång, eftersom de genom att stilla människors vakenhet tvingar dem till en handling med hemska och irreversibla konsekvenser för deras Själar.

Som redan nämnts tidigare, att motverka effekten av ”vaccinet” är bara möjligt för de Högre Makterna i Universum, och de kan bara göra detta för dem som kommit till Jorden med den stora uppgiften att rädda mänskligheten.

Och sådana människor finns det bara en handfull av på Jorden.

Därför, vänligen, mina kära, var så försiktiga som möjligt och fall inte för de Mörka Styrkornas knep, de försöker med näbbar och klor provocera så många rena och ljusa mänskliga själar som möjligt att vaccinera sig.

Ta hand om er själva och era barn!

Låt inte inhumana brottsliga experiment utföras på er, experiment som omvandlar Gudomliga varelser till genetiskt modifierade sådana utan familj.

Bevara er Själs okränkbarhet – det värdefullaste ni äger!

Och jag välsignar er för detta!

Älskar er oändligt.

Fader Absolut talade till er.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...