Moder Gud via Galaxygirl, 3 december 2018

Moder Gud via Galaxygirl, 3 december 2018

Per Staffan 4 december 2018

Käraste barn, det här är er Moder Gud som talar. Inte för att jag behöver lägga till någonting till Faderns majestätiska välsignelse – oh, ni är alla glödande! Det kommer tårar i mina ögon. Barn, allt går framåt. Allt kommer att bli perfekt, precis som ni är perfekta. Jag ser er som perfekta och jag ser er genom ögon och tårar av kärlek. Kärlek gör allting perfekt. Gå nu och älska varandra. Jag är er Moder Gud. Ni kan alltid – alltid! – kalla på mig. Jag är också en bra lyssnare (skratt). Jag skickar er ett komplement till Faderns välsignelse. Jag häller en genomdränkt dos av min renaste guldrika kärlek ner genom din krona, och täcker varje snurrande chakra, täcker varje sår, täcker varje vackert uns av dig med min kärlek. Och nu ingjuter jag det med anden, med mitt ljus, så att din kärlek och ditt ljus kan bli starkare än någonsin. Jag är så väldigt glad över er. Glöm aldrig det. Ni är en absolut skatt för mig, mina perfekta barn. Och ja, ni är alla mina favoriter också! Ni är mina barn. Hur kan det vara på något annat sätt? Allt går vidare. Känn min kärlek, min omtanke och tröst. Jag är er Moder Gud.

 

~ galaxygirl

 

Du gillar kanske också...