Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 17 april 2019

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 17 april 2019

Per Staffan 18 april 2019

Arcturians (channeled messages)

Hälsningar, vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi önskar tala om ämnet förlust, för så många av er går igenom djupa inre personliga förändringar vid denna heliga korsning. Du är inte den som du var fram till igår. Med den mängd energi som strömmar in är du verkligen en ny skapelse. Om du kunde se på dig själv mer objektivt så skulle du se detta och omfamna denna idé mer fullständigt. Men med tiden kanske du gör det, eftersom det är ditt fria val.

Vi ser utmattning vitt utbredd i vår ljusarbetargemenskap. Ni har praktiserat självomsorg och ändå är det inte så att ni kan stänga av era 3D/4D-livs förpliktelser och arbetsscheman. Vi hedrar och erkänner era offer. Det var därför ni kom. Därför valdes du, för att du är stark, modig, vaken och envis.

Ljusstrålarna som kommer in nu är mer gyllene, mer kristnade och mycket starka. Ni kommer att känna dem. Vi föreslog att ni skulle andas djupt varje timme medan ni var vakna och sätta undan tid för att göra det, för när ni andas djupt aktiverar ni sådana saker och vi ser det som en utmärkt tid att bli mer aktiverad. Universum stöder er, vänner. Vinden är äntligen i ryggen, och knuffar er försiktigt framåt.

Vissa saker måste falla bort i denna process för att du ska få chansen att fullt ut upptäcka dig själv. Vi ser att detta händer för många av er. Nu är det en utmärkt tid att släppa dig fri från det som inte längre tjänar dig eller passar med ditt nya du. Välsigna det och låt det försiktigt flyta bort på vindarna av förändring som omger och stöder. För allt är bra. Kom ihåg att det är svårt att ta tag i nya saker med knäppta händer. Öppna upp. Var öppen för välsignelser av det nya, av den här nya eran som du går in i och skapar när du går!

Vi är det Arkturiska Kollektivet som sträcker ut våra händer i service. Vi älskar er.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...