Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 6 januari, 2018

Mira, 6 januari 2018

Via Valerie Donner

Hälsningar jag är Mira. Jag står till er tjänst och jag fokusera hela tiden på Uppstigningsprocessen, som ni och er planet går igenom. Det är ganska anmärkningsvärt. Ni har gjort framsteg med att anpassa er till och tillgodogöra er den snabba förändringen. Vi förundras över mänsklighetens anpassningsförmåga och vilja att anamma de krav som är nödvändiga.

Vi förstår mänsklighetens motvilja mot att förändras. Men innerst inne verkar ni förstå att ni måste följa med livets strömningar. Ni kanske har märkt hur oförutsägbart detta kan vara under dessa kaotiska tider. Även om det ibland kan vara smärtsamt är de viktiga för er tillväxt och förståelse.

Idag vill vi meddela att Jorden är i ett flytande tillstånd. Med det menar vi att ni måste ägna stor uppmärksamhet åt vad som händer omkring er, såväl som inom er. Allt är inte som det ser ut. Jorden håller på att frigöra sig från inskränkta krafter som måste avlägsnas innan Uppstigningen kan slutföras. Ni kanske kan föreställa er vad dessa krafter har gjort på er planet. Deras närvaro håller på att utplånas på många olika sätt. De har varit farliga och skadliga för livet på Jorden.

Vi försäkrar er att det ni behöver veta kommer att avslöjas för er när det är dags. Ert arbete är att vara redo att hjälpa till på alla sätt ni kan där ni känner att ni kan vara till hjälp. Er materiella värld håller på att falla isär. Bara se er omkring. Känn efter vad er känsla för dagen är. Vissa av er kanske undrar vad som kommer att hända härnäst. Ni är mellan två världar. Även om ni är i en fysisk tredimensionell kropp, håller ni på att ta er från fjärde till femte dimensionen och högre. Det här kan verka surrealistiskt, men det kommer att fortsätta. Ert arbete är att vara så jordade som möjligt medan ni filtrerar det inkommande ljuset, och medan ni förändrar ert medvetande.

Ni är anpassningsbara varelser, förvaltare av kärlek och vänlighet. Vi arbetar tillsammans med er och en myriad av galaktiska varelser och många andra ljusvarelser, för att befria Jorden. Snart kommer ni att börja se en parad av varelser som lämnar den här planeten. De har hållit er tillbaka alldeles för länge. De kan helt enkelt inte matcha den nya Jordens resonans.

Kom ihåg att ni får hjälp av hela skapelsen. Allt ni behöver göra är att följa er väg genom att lyssna till ert hjärta. Ni är mycket älskade och respekterade av hela skapelsen. Tillåt var och en att göra sina egna val. Vet att även när livet är utmanande, kommer ni att snabbt och enkelt komma tillbaka i balans.

Vi är med er i kärlek och ljus.

Jag är Mira.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Source: The Ground Crew

Du gillar kanske också...