Merlin via Galaxygirl, 27 februari 2021

 

Merlin via Galaxygirl

den 27 februari 2021

 

Hallå där, mina lärlingar!

Jösses, vilka ivriga elever vi har idag! Vilka klara ansikten! Många av er har gillat era nattliga lektioner med mig. Vi lär oss och vi hart lärt oss manifesterande och att skingra gamla dogmer som inte längre tjänar våra nuvarande verkligheter och syften. Ni är inte er gamla historia, eller definierade av den, om ni inte vill ha och gillar elände, förstås. Nej. Ni är er egen ständigt-i utveckling-ständigt-eviga-berättelse om en som inser sin egen roll i det storslagna kosmiska skådespelet. Manifesterandet av en ny värld är vad vi har jobbat på. För att kunna manifestera det nya, så måste det gamla avlägsnas. Vi kan inte längre hålla fast vid de gamla energisträngarna som försöker snärja in och ta fäste i oss. Vi skapar det nya på nytt. Magin ligger i betraktarens öga, alldeles bokstavligt! Avsikt, syfte, tanke. Sedan skapar tanken en form och en form skapar en verklighet. Många tankeformer löper amok på er planet och de blir upplösta till de små rökpuffar som de är. (Jag ser att hologram och tankeformer energimässigt är snarlika.)

Det mänskliga skapandets intensitet är förbluffande. Det är så lätt att skapa inom den mänskliga modellbeskrivningen. Detta är vad ni skapades till att göra, att vara. Att vara skapar-gudar. Många andra varelser kan inte göra detta med så liten ansträngning. Och därför utnyttjade vissa varelser att använda er egen kreativitet mot er. Detta håller på att åtgärdas. Men ni – ni – elever. Var nu uppmärksamma. Detta är varför ni nu är vakna. Ni bryter detta själv-sabotage. Och jag förväntar mig, att ni, i egenskap av mina studenter, inte längre ska själv-sabotera era egna skapande förmågor. I det högre-dimensionella flödet är var ni naturligt kommer att befinna er, om ni vibrerar i detta nu, på denna höjd av utvidgad strålglans. Ni är strålande, strålande själar på ett vidsträckt äventyr. Synden och döden och allt detta ruttna är ren indoktrinering. Kasta det av er. Släng bort det. Dessa gamla strängar behöver inte ta fäste och trassla in er. Det rör till det med skapande förmåga när ni tror att ni är en begränsad vadå – 80-åring eller så? Nonsens. Ni är en evig varelse. Jag vill inte ens räkna ut hur många år jag skulle vara. Gud förbjude.

Gud förbjude! Åh, den frasen gillar jag! Himlarna är goda och denna kunskap återvänder. Naturligtvis var jag där i begynnelsen när Gaia beströddes med frön från flera förtjusande och behagliga hemvärldar. Ni har så många hågkomster från era själsfamiljer att minnas. (Jag ser vackra varelser från Plejaderna och Lyra beströ Gaia med frön, med noggrann varsamhet och kärlek.) Ni kommer att minnas. Ni kommer att få träffa dem. Såklart hade flera av er antagligen en aspekt av er själv där och var med om planterandet! Ändå har människorna på ett smart sätt blivit indoktrinerade att vara rädda för utomjordiska invasioner. När i själva verket de utomjordingar som för länge sen infiltrerade er värld är de som fruktar den ”utomjordiska invasionen”. Det är en sådan baklänges tvist i intrigen, eller hur? Så var inte rädda. Verkligen, mina elever. Ni har vuxit ur sådana känsligheter. Var orädda, var starka. Skapa den verklighet som ni vill ha och ni kommer att få den. Men hur annars, finns det något annat sätt? Ni är gudomliga, ja, ni befinner er i en process av att upptäcka detta alltmer, vilket vår vän ’Milky Way’ precis berättade om. (Jösses, Galaxygirl, du har varit väldigt upptagen den här morgonen, kanske behöver du en tupplur?) Var var jag? Skapa utan fruktan. Skapa kärleksfullt. Skapa ett rutnät av kärlek runtomkring er värld och heala den.

Jag är Merlin. En av mina aspekter finns för tillfället förkroppsligad. Jag assisterar ovanifrån och i mina nattliga klassrum. (Han röker på en lång trollkarlspipa. Han blåser bilder i purpurfärgad glittrig rök. Jag ser en bild från Nova Gaia som hålls upp av två händer.) Avsikter av stadiga grunder skapar ett stadigt stöd.

Jag är Merlin. Jag hoppas ni gillade min lektion och genast återvänder för ytterligare en lektion. Men kom ihåg att varje dag innehåller flera lektioner. Sant mästerskap ligger i denna insikt. Åh, ja, att skriva anteckningar kan vara mödosamt, vilket är varför ni kom för att få uppleva allting som en förstahandsupplevelse. Och det är där som ni befinner er.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...