Meddelande från Matthew, 1 november 2023

 

Meddelande från Matthew

1 november 2023

 

Attack mot Israel: Illuminati, Netanyahu, vedergällning, svar; universella råd; uppvaknad befolkning; kraften av avsikt; hopp; intelligens, tro

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, det här är Matthew. Illuminati orsakar död och förödelse varhelst det passar deras agenda. Den här gången är det Israel och målet är att förstöra Palestina och säkra Jerusalem som Illuminatis högkvarter i Mellanöstern. Detta är inte en isolerad händelse i deras sinnen, det är ytterligare ett steg mot världsherravälde.

Benjamin Netanyahu, som var i Illuminatis led innan han blev Israels premiärminister 1996, var en av hjärnorna bakom den samvetslösa attacken. Han hade aldrig för avsikt att tjäna det bästa för israeler eller judar som bor någonstans i er värld. Alltid har hans mål och handlingar varit i linje med Illuminatis agendor, kronologiska händelser som de planerar årtionden före initieringen, och de bildade Hamas och alla andra terroristgrupper för att hjälpa dem.

Med hjälp av en stark kampanj mot antisemitism och premissen att Israel behöver en mäktig militär styrka för att säkerställa sin överlevnad, har landet haft ett pålitligt känslomässigt, militärt och finansiellt stöd ända sedan starten, 1947. Men att dra tillbaka det formidabla försvaret vid gränsen till Gaza strax före attacken var så suspekt att Netanyahu inte får det breda stöd han förväntade sig.

Biden-administrationen och några andra Illuminati-opererade regeringar höjer stridsropet med honom, men andra inflytelserika röster fördömer dödandet av palestinska civila, avskärning av tillgången till deras livsförnödenheter och reducering av deras hem till spillror som rättfärdigande av grymheter, förstörelse och gisslantagande av Hamas.

Varje person som drabbas av denna tragedi – eller någon av de många andra hjärtskärande Illuminati-orsakade trauman som vår jordfamilj utsätts för – är ett Guds barn, och Han känner varje känsla som varje själ upplever. Vi är ledsna över vad en del av vår jordfamilj gör mot andra. Djupet av Guds vånda och oändliga tårar är ofattbart.

Kära ni, snälla ta inte parti i denna sorgliga situation, utan skicka hellre kärleksljus till alla i er värld – en tsunami av denna energins höga vibrationer är medlet för att få slut på våldet. Vedergällning kommer inte att skapa fred i regionen eller läka krossade liv. Dessa angränsande medborgare vill leva fredligt och i samarbete med säkerhet för sina familjer. De är inte fiender, de tog inte till vapen mot varandra.

De stridande styrkorna som utgjuter blod i båda länderna är mörkrets marionetter, varelser som saknar ljus. De är denna generations förövare av den djävulska ideologi och aktiviteter som har varit en del av livet i er värld i årtusenden.

Vi dömer dem inte. Vi säger att folken behöver känna till att Illuminati, Deep State, One World Order, Shadow Government, kabalen är verkliga – de är inte mainstreammedias ”konspirationsteorier”. De är desperata och ihärdiga, och eftersom de behöver de låga vibrationerna av rädsla och lidande för att överleva, kommer de att orsaka kaos och förödelse under detta sista skede av striden mellan de ljusa krafterna och mörkret. Kanske tekniskt orsaka destruktiva ”naturkatastrofer”, producera en holografisk invasion av monstruösa utomjordingar, eller skicka sinneskontrollerade individer på massmorduppdrag.

En del av er tror att rymdfamiljemedlemmar kommer att ställa Illuminati inför rätta. Utomjordingar har hjälpt jorden på en mängd olika sätt genom hennes historia, så den tanken är förståelig. Men det är inte en del av den gudomliga masterplanen, som tillåter medlemmar att kliva in och hantera situationer bortom Jordens civilisations förmåga.

Till exempel etablerade de ett kraftfullt ljusnät som förhindrar lågvibrerande civilisationer från att komma in i ert solsystem. Kraftfulla avlägsna civilisationer strålade det massiva ljuset som räddade planetens liv och ET specialstyrkor har förhindrat detonation av kärnstridsspetsar på missiler. Besättningar i maffiga rymdfarkoster nära utkanten av ert solsystem förvisade illvilliga tillverkade former med intelligens och de demonterade teknik avsedd att fånga sinnen på Jorden genom att interagera med 5G-installationer.

Universella råd som sätter standarder för civilisationers interaktioner skulle inte sanktionera att döda 90 procent av Jordens befolkning, ett Illuminati-mål som har funnits länge. De kan inte få ett tredje världskrig – de startade första och andra världskriget och gjorde stora förmögenheter genom att sälja krigsmaskineri till båda sidor i båda krigen – och de kan inte tillverka och släppa ut fler dödliga virus. Råden menar att mörkrets välde på planeten är över en gång för alla, och rikedomen av hjälp inkluderar inte åtgärder som ligger inom Jordens invånares kapacitet. Att vidta rättsliga åtgärder för att åtala bevisade ogärningsmän är folkets ansvar.

Uppvaknade och uppvaknande själar vill veta vad som är sant och vad som inte är det, och det är viktigt att de vet var de kan komma åt faktainformation. Om möjligheten dyker upp – eller bättre, skapa en möjlighet – hänvisa själssökande till webbplatser och böcker som ni vet erbjuder vad de behöver och letar efter. Detta är en del av mentorsaspekten av ert uppdrag, kära ni!

Vi har förklarat hur energistreamers styrs via tankar och avsikter, och vi måste lägga mer vikt vid intentionenskraft, som avger vibrationer separat från de som produceras av själva handlingen. En välvillig avsikt med ett positivt utfall producerar vibrationer i toppen av frekvensspektrumet och ett katastrofalt utfall, vilket är avsikten med den vidtagna åtgärden, producerar vibrationer i den lägre delen.

När en avsikt är välvillig men handling går snett, övervinner intentionens höga vibrationer de låga i handlingens resultat. Ett enkelt exempel är att du tar en vacker bukett till en sjuk granne för att lyfta hennes humör. Du visste inte att hon har allergier mot blommornas pollen – nu ökar de hennes elände. De höga vibbarna av din goda avsikt övervinner de låga från de olyckliga effekterna av din omtänksamma gest.

Avsikten med Illuminatis motattack i Gaza är att orsaka massiva dödsfall, skador, rädsla och extrema svårigheter för överlevande, och israeliska försvarsstyrkor har beordrats att förlama Palestina till en oåterkallelig status. Vibrationerna på botten av den kombinationen som läggs till vibrationerna hos alla som lider hänger som olycksbådande stormmoln vid Jordens horisont.

Kära familj, intensiteten i ert ljus kommer att hjälpa till att skingra dessa vibrationer och avsluta denna mörka själsnatt för Gaia. Samma hjälp kommer från empati, mod, medkänsla, delande, vänlighet, hopp, ärlighet, förlåtelse – kärlekens härliga ingredienser som skjuter i höjden över hela världen.

Vi vill betona vikten av hopp. En stark känsla av hopp – inte en svag känsla som gränsar till tvivel, utan hoppfullhet på magnivå – är motivationen till att försöka, försöka och försöka igen tills ansträngningarna belönas. Hoppet håller potentialen för framgång vid liv samtidigt som uthålligheten manifesterar det.

”Om Allas Enhet är kunskap på själsnivå, hur kan det komma sig att ljusarbetare vet det men andra människor inte gör det?” Allmänt sett vet de flesta det. I detta skede av Jordens civilisations utveckling finns det fortfarande lite medveten medvetenhet om information som är allmänt känd på andra håll. De ser situationer i tredje densitet tydligare för varje dag, men kopplingen till kunskap på själsnivå har precis börjat.

Försämringen av många själars intelligenskapacitet kom när marionetter från de mörka krafterna satte 10 av de 12 DNA-strängarna i svaga, oerfarna civilisationer i dvala. Avsikten var att göra dessa människor lätta att kontrollera genom att inskärpa i deras sinnen tron på att de är underlägsna och behöver vård och vägledning av ”myndigheter”. Dessa föreställningar följde de drabbade själarna i cellminnet från en inkarnation till nästa.

Långt senare utarbetade de egennyttiga, listiga härskarna av kyrka och stat ”Guds lagar” och andra dogmer.De sa till folken att de är syndare och beroende på hur lydiga de var, när de dör kommer de att gå till antingen himlen eller helvetet för evigt.

Vad någon tror är hans verklighet oavsett hur långt från den universella sanningen den tron är. Att tro på fruktansvärt klingande religiösa läror skapade rädsla, förbittring, ilska, bedrägeri, skuld, stress, misstankar, hämndlystnad, inställsamhet, avundsjuka, svartsjuka, tvångstankar, självrättfärdighet och en känsla av ren undergång. Ofta ledde dessa känslor till ett fruktansvärt beteende och vidmakthöll mörkret.

Under de långa, långa tidsåldrarna innan Terra kallades Jorden, blev planeten känd som ett exceptionellt skolhus där själar kunde lära sig att hantera känslor på rätt sätt och utvecklas från tredje densitet till fjärde, andligt och medvetet.

Planeten blev en karmisk karusell eftersom de flesta som flockades dit kom från civilisationer med slumrande DNA. Det bildade en slöja mellan folkets medvetande och deras kunskap på själsnivå, och många behövde flera livstider för att bemästra sina valda lektioner. De flesta av Jordens invånare efter att Atlantis och Lemurien gick förlorade har kommit från dessa försvagade civilisationer.

Det är därför ni anmälde er frivilligt att åka dit, kära ni! Ni visste då att ni framgångsrikt har hjälpt andra civilisationer från tredje densitet att vakna. Ni visste att ni är kraftfulla flerdimensionella, odödliga själar som har levt i olika civilisationer på jorden och många andra planeter. Ni visste att ni har haft livstider i varje roll, relation och livsstil på planeten idag och ni är oskiljaktigt förbundna energetiskt med alla livsformer i varje värld i hela detta universum.

Ni vet fortfarande allt detta och mycket, mycket mer som ni inte kommer ihåg eftersom ni befinner er i en 3D-kropp i en värld som just nu växer fram ur 3D-mentalitetens miasma. Men ibland återbesöker ni utvecklade livstider i blixtar av cellulärt minne eller så tar du dig in i din själs oändliga förråd av kosmisk kunskap, och alltid resonerar du med de höga vibrationerna från en ny besläktad ande.

Och, älskade bröder och systrar, upplever ni inte då och då söta känslor av tacksamhet och ödmjukhet för att ha blivit utvalda att uppleva en anmärkningsvärd, tillfredsställande livstid under den mest dramatiska, dynamiska eran på Jorden?

Alla ljusvarelser i detta universum hedrar dig och stödjer dig med villkorslös kärlek.

_______________________

KÄRLEK och FRID

Suzanne Ward

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *