Det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 28 oktober 2018

Det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 28 oktober 2018

Per Staffan 29 oktober 2018

Det Plejadiska Kollektivet 28/10/2018

Hälsningar, mänsklighet! Vi är det Plejadiska kollektivet som är här idag och vi sänder er vår innerliga hälsning. Vi ser de prövningar och drömmar som ni har gått igenom i denna livsström, våra jordbundna, och vi önskar förmedla vårt tack för ert offer och er service till den kollektiva mänskligheten, som fram till nu inte har haft en aning om vilka ni är och alla de välsignelser som ni har skänkt dem. Men vi ber att ni vänligen kommer ihåg att varje gång ni sänder er healing och er välsignelse till kollektivet blir ni också välsignade och helade. Det är så det fungerar vänner, så vi uppmuntrar er att fortsätta med det! Fortsätt med ert hårda arbete, men vi önskar att ni inte längre skulle säga “hårt arbete”, utan ändra formuleringen lite, för vi ser hur hårt, hur fullt och svårt det har varit för våra jordade att balansera de skriande kraven i 3D med 5D-sökande av introspektion och tyst ensamhet. Det är extremt utmanande för många av er att hitta tid och utrymme ensamma för att söka upp sådana budskap, men vi försäkrar er att det är oerhört viktigt, särskilt i detta värdefulla Nu-ögonblicket av gradvis uppstigning.

Och vi säger gradvis, för det har hänt en tid nu, men det är extremt snabbt jämfört med andra samhällen. För det kan knappast jämföras med samhällen som glider in i och fördjupas i dessa förståelser över eoner av tid. Detta är inte vad ni upplever här på Jordplanet nu i denna tid och det är just därför ni bad om att få vara här i det här Nu-ögonblicket. Att uppleva något nytt, något annat, något att lägga till i ditt redan imponerande CV och vi erkänner ditt offer och din tjänst. Vi upprepar detta igen eftersom vi tycker att en klapp på ryggen är nödvändig och viktigt vid den här tiden då många av er är rubbade, irriterade och känner er som ni säger “utbrända”. Men vi försäkrar dig om att allt inte går förlorat, och du är helt enkelt född – återfödd – i dessa nya energier och det är normalt för den nyfödda att vara irriterad, att gråta och vara smutsig – täckt av vätskor och irriterad i allmänhet eftersom det är smärtsamt. Det är smärtsamt för barnen när de bokstavligen pressas genom muskelkammaren. De är blåslagna och omtumlade. Men i slutändan levereras de till ett nytt rike av ljus, av olika källor och sinnen, för det är plötsligt ljust! Där barnet bara såg mörker och hörde ljud är det plötsligt starkt ljus och det är så häftigt för dem att det tar ett tag för dem att sluta gråta och att bli tröstade. I vårt rike har vi behärskat barnafödandet och vi försöker göra det som en så lugnande erfarenhet som möjligt. Vi använder kristaller, färger, lugnande toner och vibrationer och det är en mjukare övergång mellan rikena.

Det är därför som ni får så otroligt mycket hjälp från varelser som oss och Arkturierna, Andromerna, drakarna, elementalerna och listan fortsätter och fortsätter. Många – många – vill hjälpa er. Fråga bara. Och när du känner dig rubbad av de nya energierna och känner dig pressad lite för hårt, vila då. Kalla på oss och be om läkning och var säker på att du kommer att bli hörd och dina böner besvarade. För vi är här för dig med kärleksfullt stöd. Vi är det Plejadiska Kollektivet. Var i frid. Födsel är en process och vi är här för att vara era barnmorskor som förklarar nya energier och ny teknik, nya system som kommer att vara tillgängliga för er. Många, många förändringar kommer er väg och vi försäkrar er om att allt går enligt planen. Vi skickar er vår kärlek och hälsning och försäkran. Ni kom inte hit för att ha det bekvämt. Ni kom frivilligt hit för att expandera och hjälpa de andra och låna ditt ljus till Gaia och hjälpa henne i sin uppstigning. Det är ert uppdrag, markteam, och en viktig roll, försäkrar vi er, som ni spelar. Vi skickar er vår kärlek och support. Vi är det Plejadiska Kollektivet.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...