Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 december 2018

Per Staffan 16 december 2018

Drömmar från Tidigare Liv ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att ge er följande överföring eftersom vi vet hur ivriga ni alla är att få den positiva förstärkning som kommer från oss. Vi har märkt en signifikant ökning av antalet individer på planeten Jorden som har tillgång till de tidigare livsminnen som vi refererade till under en nyligen gjord överföring.

Det är så viktigt för er alla att fira dessa små steg framåt som ni tar, för om ni uppmärksammar vissa aspekter av livet på jorden just nu, så kan ni bli avskräckta, rädda eller till och med arga. Så det här är väldigt goda nyheter.

Det sätt på vilket de flesta människor kommer åt dessa tidigare livsminnen är genom drömmar, och det spelar ingen roll om de känner igen dessa som tidigare livsminnen. Vid någon tidpunkt kommer de att göra det.

De av er som är vakna kan också få era tidigare livsminnen på detta sätt, och ni kommer att veta vad det är ni får i det ögonblicket ni vaknar och kommer ihåg dessa drömmar. Men ni kan också ta emot de nedladdningar ni får när ni är vakna om ni vilar och slappnar av, stänger era ögon och öppnar ert tredje öga för att se vad ni kan se. Oavsett vilken historia som kommer till er, kommer det säkert att vara ett tidigare livsminne.

Och det kan vi med säkerhet säga, för när ni ämnar ta emot dessa minnen, gör ni det nästan alltid. Vad som är mer utmanande för er är att lita på att det ni får är riktigt eller att det är relevant. Alla dessa minnen är användbara eftersom de förbinder er med olika aspekter av dem, och de är till hjälp för dem som fortfarande sover, eftersom det blir ett otvetydigt bevis för dem att de har levat tidigare och att de faktiskt kommer att fortsätta att leva efter att de dör.

Nu, i denna livstid av skifte, kommer inte alla att dö. Men det är viktigt för alla som är på planeten i denna tid att vakna till sanningen att de är eviga och oändliga varelser. Detta kommer att vara exakt vad som krävs för att ni alla skall skifta.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

ENDS TONITE – Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...