Saint Germain via Nancy Tate, 24 november

saintgermain

Väckningssignal: St. Germain, 24 november, 2015

 

Jag är här idag för att uppdatera er på en ny utveckling i cirkeln av överflöd (abundance). Det finns många nya frivilliga som tar stegen för att vara tillräckligt informerade, för att veta vad de ska göra och hur de ska göra det med fonderna som blir, i detta nu, distribuerade. Jag är St.Germain, och jag är nu tillsammans med en av de individer som tar sin tid för att säkerställa att vad som görs i hans cirkel är absolut i de bästa maner. Det är den ideala situationen för allt detta, att komma fram i, för i ideologin av sanning och Kärlek är det en enorm kraft i tillåtelsen för frihet att involvera alla, i ett flöde av fonderna för alla de medmänskliga syften som kommer fram i förgrunden.

Jag talar nu om dem som har planerat detta under tusentals år, men då i de skiftande livstider de inte nödvändigtvis har vetat vad det slutgiltiga resultatet skulle bli av deras val, för vad de skulle uppleva i de livstiderna. Det är en fråga om att ha möjlighet att förutsäga vad mänskligheten skulle göra vid denna tid av evolutionen, och hur de kunde involvera sig själva med friheten som det kommer att ta för fonderna att gå till de olika platserna. Detta är det ultimata sättet att få fred till detta land och kärleken till varje hörn av universum. Ja, jag talar nu om universum, för allt som händer på denna planet jorden har sin effekt på universum vid denna tid, mer än någonsin. Jag säger er detta för när evolutionen av denna planet har expanderat, har detta nått ut till resten av universum. Det har talat om för allt liv vad som är i beredskap för de sista delarna av den grundläggande Kärlekens spel att nå ut till allt liv, och visa varför allt har varit värt det.

Jag ser nu att finns strängar av vad människor har vävt in i situationerna som tar effekt nu, som kommer ha ett syfte som kommer på plats för så många människor som har undrat vad de ska göra i de kommande månaderna. De har undrat varför det varit en upplevd stiltje de senaste månaderna, eller till och med år av deras liv. Nu säger jag er att allt ’sittande utan att ha något att göra’ kommer snart att få sitt slut. Var redo för att hindren kommer att tas bort och lättheten i livet och vad ni kommer att se som svar på era drömmar, blir sanna. Det kommer att svara på era tankar och böner att kunna nå ut på ett sätt som resonerar med er och det kommer att föra fram ett nytt sätt att associera med hela mänskligheten, till och med grannen bredvid.

Jag vet att ni har undrat varför ni känner er så tröttkörda, och ur tiden på något sätt. Jag har sett och känt det i er essens. Tro mig kära ni, det håller på att ändras och flödet av er kärlek kommer att föra fram himlen på jorden som ni hoppats på. Ja! Det handlar om att gå framåt i klarhet som ni längtat efter. Så börja att fira nu, och spela vid sidan av dem som kommer fram med de livskraftiga planerna som skjuter fram till handling. Kärleken kommer att vara uppenbar och självstartande när rörelserna går framåt över hela klotet. Jag ser det redan i rörelse på många platser. Det kommer att bli en vacker, musikalisk dans som kommer att genljuda runt världen och i så många själar som kommer att gå med i leden med dem som redan, och har gjort så under lång tid, spelar rollerna av Kärlekens sanning, Fred och Glädje.

Var med i den, och njut av färden, för den är fylld med frihet och Kärlekens kraft på alla sätt.

 

Tack så mycket kära St Germain,

 

Mycket Kärlek, Nancy Tate

 

http://www.treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/November2015/St%20Germain11-24-15.htm

 

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...