Meddelande från Moder Gud via Galaxygirl, 27 februari 2019

Meddelande från Moder Gud via Galaxygirl, 27 februari 2019

Per Staffan February 28, 2019

Moder Gud 27/2/2019

Hälsningar barn, det här är er Moder Gud som talar. Jag omfamnar var och en av er i detta mest heliga nu. Andas in mig. Andas in min kärlek, mitt ljus, min glädje, min avsikt, min rena glädje med dig, dyrbara du. Kan ni känna min kärlek? Kan ni se hur jag ser på er, var och en av er, så ömt? Era kroppar är trötta för att de skiftar över mot ljuset. Absorbera mer av mitt ljus. Bli mer ljus. Bli mer av det Kristnade ljuset som ni alltid har varit och försök att njuta av denna upplevelse. Svep min kärlek runt omkring er som den tjockaste, mjuka, rosa filt som ni någonsin sett och mys, för det finns mycket att dela med er idag.

De mörka har besegrats och är i färd med att återanvändas, reformeras, och omfördelas vidare in i min kärlek, min vilja, mitt syfte. Var säkra på att det kommer att fortsätta, för det här är ett massivt rensningsprojekt och vet att ni är en integrerad del av detta. NI är vår dyrbara markpersonal! Ni har kommit överens om att tjäna osjälviskt, och nu ska ni skörda tjänstens belöningar genom ytterligare expansion och genom att uppleva uppstigning i det fysiska när ni tjänar i glädje och bli mer av de ljusvarelser som ni redan har varit, mera fullständigt in i er fysiska form. Era minnen börjar komma tillbaka och komma online. Liksom era krafter, era medfödda förmågor. Njut av dem och ingjut alltid era intentioner med kärlek, min kärlek, så att vi är i överensstämmelse med gudomlig kärlek och inriktning. Var i frid och förnyas i det hopp som på många sätt redan finns här. För barn, mitt hopp är i er och jag vet att ni kommer att skina som ljusast i den mörkaste timmen.

Håll min hand och håll fast, när vi passerar den trafikerade gatan, och se åt båda hållen. Men håll min hand för vi korsar kaoset på den livliga huvudleden till Nova Gaia strax bortom. Ni tar med Nova Gaia hit med era avsikter, er tjänst, er hängivenhet gentemot henne till mig. NI är Nova Gaianerna i mitt hjärta, i gamla historier, i framtiden som återvänt för att bygga denna underbara nya historia. Och så fortsätter det. Bli kvar i mig käraste. Kom ihåg min ultimata säkerhetsfilt av min kärlek och bli tröstade, var i frid. Vila i min kärlek. Det kan ni göra under hela era arbetsdagar. Föreställ er min rosa kärlek insvept runt dig, helt isolerad från de kanske kaotiska energierna hos dem som omger ditt fält. Släpp inte in dem. Sträck ut denna filt av kärlek till dem. Täck ditt kontor med den, din stad, din värld med den. Vi kan alla behöva lite tröst just nu, det förstår jag. Jag känner er utmattning. Vila barn och var i frid och kom alltid ihåg att fortsätta hålla min hand. Jag är er Moder Gud. Jag älskar er så mycket. Vila i mig och bli tröstade. Jag ser er, jag känner er, jag älskar er. Var i frid.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...