Ra på Arcturus via Camilla Nilsson, 1 mars, 2019

Kanaliserat budskap från Ra på Arcturus via Camilla Nilsson 2019-03-01

Att leva ett liv på jorden är utmanande om man väljer att bli ett med sina prövningar. Ni människor som komplicerar saker, gör dem svårare och mer omständliga än de behöver vara. Ni tillåter er att vandra in i varandras energifält och bli ett med saker som egentligen inte tillhör er. Förstorar upp, går in i andras prövningar och lidande. Som om ni trodde att det är bra att göra så. Tvärtom.

Genom att vara en stöttepelare till den som blir prövad, kan många processer snabbas upp. Processer som leder till att prövningarna möts, blir lösta och sedan försvinner som dimman när solens strålar tränger igenom. Istället för att låta prövningarna lösas upp lekt en dimma så förvärrar ni många processer. De fastnar i alla inblandades energifält och blir mycket svåra att släppa taget om och ses som avslutade.

Att leva ett jordsligt liv är sannerligen prövande många dagar. Konsten att leva ett bra och harmoniskt liv, handlar om att inte låta sig påverkas av de alla drama som utspelar sig runt omkring dig.

Att bli en betraktare före att interagera.

Att vara en god vän eller medmänniska hellre än att spä på och förvärra det som sker.

Genom att låta processerna ha sin gång så blir livet lättare för er alla. Kom också ihåg att många händelser som ni kallar prövningar ofta utgår från er själva. Ert inre föder något som ni egentligen inte vill se. Era prövningar kommer ofta ur rädslor och brist på tillit. En prövning är alltså en spegling av ert inre. När ni kan se och känna det släpper bördan. Bördan löses upp likt dimman när solens strålar tränger sig igenom.

Jag är Ra från Arcturus och jag har kommit för att höja mänsklighetens energivibration genom min kanal Camilla. I kärlek och samförstånd.

You may also like...