Antarerna via Galaxygirl, 17 juni, 2019

Antarerna

via Galaxygirl

17 juni, 2019

Hälsningar mänsklighet, vi är Antarerna och vi är glada över att återigen få ta ny kontakt med er genom denna kanal. För storslagna och underbara förändringar planeras nu i Gaias både inre och yttre sfärer och vi kan se stora framsteg inom mänsklighetens kollektiva medvetande. För ni i vår markbesättning, håller på att bli rätt så starka i era avsikter och många av er framskrider mycket snabbare än någon hade förväntat sig. För ni surfar på vågen, ni åker i framkanten på de härliga kosmiska strålarna/energierna och ni flyter på väldigt väl; här uttrycker vi en avsiktlig ordlek (skrattar).

Ni kommer att börja iaktta ovanligheter i tid och rum. Portaler öppnas och stängs överallt runtomkring er, beroende på era vibrationsmässiga harmoniseringar gällande till vilken vibrationsfrekvens ni i ett givet ögonblick genljuder. Det bästa är att hålla er vibration så hög som möjligt, verkligen, och många av er gör detta så väldigt bra att det gläder oss i mycket hög grad! I själva verket så följer hela det galaktiska kollektivet av uppstigna varelser era framsteg med oerhörd kärlek och omsorg, de försöker göra det så behagligt som möjligt och så smidigt som möjligt. Vi är mycket väl medvetna om att det förekommer vissa på er ytvärld som hårdnackat håller sig fast vid de gamla sätten. De kommer inte att förmå hålla sig fast mycket längre till, för vibrationen kommer helt enkelt inte att medge detta. För Gudinnan Gaia har talat, Moder/Fader Gud har talat, Källan har bedömt att detta experiment är avslutat och vi befinner oss alla i stadierna av att avrunda detta.

Vi är Antarerna. Våra kroppar är mycket mer högresta och vår framtoning är mycket annorlunda än er mänskliga gestalt, men vi påminner er varsamt om att vi alla är likadana. Vi är inga köttätande insekter, nej, vi är välvilliga, kärleksfulla, helande varelser av en form som liknar bönsyrsor och vi vibrerar till färgen, precis som mänskligheten har flera färger. Vi erbjuder nu vår healing-balsam till er. Ifall ni vill ta kontakt med denna healing-kodning, ha helt enkelt för avsikt att det blir så. Be ert högre själv och er favorit-Mästare att stå bredvid er, för detta kan bli intensivt för ert system. Kärlek! Med ert tillstånd badar vi nu era kroppar, era celler, med kristallin kärlek samt ljus av det högsta slaget från flera dimensioner högre upp jämfört med var ni för tillfället befinner er. Vi ska inte precisera någon siffra, för vibrationer och toner är inte så exakt bestämda som ni har fått höra. Det förekommer multi-dimensionella lager/nivåer i ett dimensionellt fält. Och eftersom många av er befinner er på ett annorlunda fält, så skulle en 5/6-välsignelse inte vara tillräckligt hög för att skjuta er framåt. I själva verket är många av er högre, vilket är ett magnifikt dilemma att ha. Därför öppnar vi upp fältet för det Kristnade Kärleksljuset för er, två nivåer uppåt till ert högst pågående avancemang, med godkännande av ert högre själv och välsignelsen från er favorit-guide. Var uppstigen i kroppen. Var det Kristnade ljuset i en kropp, fungera i en perfekt rytm med musiken från sfärerna. Känn universums musik strömma igenom er, som en justerande stämgaffel av storslagen kraft som harmoniseras. Känn att era celler genljuder med de högre sätten, med det högre Kristnade ljuset som skimrar och rör sig helt igenom era fyra kroppssystem och omger er aura, som healar alla sprickor och hål vilka kan vara märken av gamla minnen och skador. Nu är ni en skimrande varelse av kristall. Känn det flytande ljuset strömma genom er som tjockt regnbågsljus och som finjusterar er inför solståndets explosion. Javisst, ni har gått igenom flera explosioner och idag förekommer flera likaså. Men ni har använt dessa för att göra er redo för ännu mer och i och med att alltmer befinner sig i er närmaste framtid, så uppmuntrar vi er att sätta er ner med detta fält av Kristnad ljus-plasma i vågor med vilka vi omsluter era kroppar, i en skyddande sfär, en avsiktens bubbla av renhet, av kärlek, av healing.

Vi är Antarerna, Vänligen känn er fria att bjuda in Arkturiernas och Plejadernas healing-team att ävenså omge er, för att förstärka allt detta, för att förbereda er på de kommande energivågorna. Vi vet att det har förekommit en hel del prat om ”den stora vågen” och allt detta trams och nonsens, för i själva verket så är varenda våg stor, om ni är oförberedda på den och man kan drunkna i den minsta av vågor. Därför, våra surfare, ta fram era brädor och gör er klara att rida på vågorna. Känn er styrkta, guppa uppe på dessa härliga plasma-ljus-kodningar. Vår avsikt för er är att vara så fullständigt förberedda som möjligt.

Vi är Antarerna. Vi älskar er fullständigt och vi erbjuder er vårt stöd om det så handlar om healing eller vibrationsmässig upphöjning eller kamratskap. Vi finns här för att stötta er på alla sätt som behövs och utifrån hur det ser ut så kan vi se att ni klarar det mycket väl, vilket är synnerligen spännande. Ni uppstigande människor ger lärdom till oss alla om styrka, er blotta vilja och uthållighet. Segheten förkroppsligad, det är ni, vårt mark-team. Vi hälsar till er med kärlek, vi omfamnar er med vårt plasma-Kristnade ljus och vi lämnar över facklan med den Kristnade flamman till er, för ni lyser upp världen. Vi älskar er. Vi är Antarerna. Våra stora ögon lyser av glädjetårar. Tänd upp er, bli healade, och var redo att leda vägen, för ni behövs med all säkerhet. Och naturligtvis blir ni helt fullständigt stöttade. Vänligen kom ihåg att vi alltid finns här för er. Vi är Antarerna.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...