Meddelande från Per Staffan – Log In, 8 november, 2022

 

DET GÅR NU BRA ATT LOGGA IN IGEN!

 

Kära Ljusarbetare,

Det går för tillfället inte att logga in som medlem och jag har fått många mail om detta. Jag har varit fullt upptagen med att ta hand om problemet.

Det visar sig vara en komplicerat problem. Problem har uppstått på grund av att diverse filer inte har blivit uppdaterade på senare tid. Detta var något min webmaster skulle ha gjort, som jag nu har förstått.

Jag har nu blivit tvungen att hitta en ny master som jag kan lita på. Denna person är nu på plats och har påbörjat arbetet. Han kommer också att ”modernisera sajten” som han kallar det. Login problemet kommer han att lösa med prioritet och moderniseringen kommer lite senare.

Problemen vi har nu innebär dock inte någon fara för medlemmar, förutom att det inte går att logga in.

Vi är nu på väg att lösa problemen vi har haft.

Du gillar kanske också...