Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6 november 2022

 

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 6 november 2022

Hej på er där ute! Så, efter att jag var väldigt exalterad över att posta förra veckans meddelande, upplevde jag lite av en chock senare på kvällen, när jag upptäckte att bilden av Monoliterna som presenterades faktiskt var en konstutställning 2010 av en kille som nu har visat sina träskor!

Jag gick in i en stor härdsmälta och ropade obsceniteter åt er. Vilka är ni? Vad vill ni ha av mig? Jag kan inte göra det här längre, etc., och fastän klockan var 23.20 ringde jag min syster, utan att veta hur jag skulle lugna mig. DÅ … när vi gick igenom era ord sa ni … ’Det är en korrekt skildring’! Åh, lättnaden! Allt föll sedan på plats. Bara för att ”jag” antog att det var i nuet, betyder det inte att det var det. Ni visste… det gjorde inte jag! Jag litar på att min ursäkt för mina kraftuttryck accepterades.

Käraste Blossom, Kära ALLA … Vi brydde oss inte om dina kraftuttryck, mer så om ditt ”tillstånd av Varande”. Din energi var en boll av knutar, och vi var angelägna om att lösa dem! Du förstår, Blossom, man måste acceptera att vi kommunicerar med dig genom ”Energins vägar” … och det är genom mycket koncentration från båda parter, som vi ser till att vi inte korsar vägar när vi ansluter.

Ja. Jag förstår det och vi har alla kommit att uppskatta er intelligens när det gäller korrekta formuleringar. Det faktum att detta överhuvudtaget händer … mig /med mig … är ganska spektakulärt. Mina skolbetyg lyste bara inom sport, konst och musik! Hur som helst, nu är allt uppklarat, vad handlar dagens dialog om?

Idag, Blossom, ska vi helt enkelt flyta med strömmen. Din Energi och vår, och idissla lite, som vi tror är en term?

Så länge ni förstår genom stigarna att vi är människor och inte kor!

Det gör vi faktiskt. Låt oss tala om att ”flyta med strömmen”. Låt oss försäkra dig om att ”Godhetens” Energier som flödar in påverkar resonansen hos dina Energier. När ni väljer att flyta inom dem väljer de att lyfta dig. Du är långt bortom dagis i dessa frågor, så det är bara en påminnelse.

Tack. Man kan märkbart känna skillnaden i Vibration när vi håller koll på vårt humör och flyter med det. Inte alltid lätt. Ändå tycker jag att det är så mycket lättare att ”ta mig samman” och komma tillbaka i spelet nu för tiden.

För ni, alla ni som accepterar er roll på er Planet, VET nu … KÄNNER nu … ER STYRKA.

ER OBEGRÄNSADE KRAFT.

Kopplingen till varandra känns igen genom Energins vägar, som vi talade om tidigare.

Ta er tid … Ge tid … åt er själva, för att hedra varandra, att navigera på dessa vägar och Energetiskt säga, ’Hej, hur mår ni?’ med Själar över Jordklotet. Det kommer att märkas … och ju mer detta praktiseras … desto mer kommer er Styrka … inte bara inombords, dock, i antal … att byggas upp.

Här måste naturligtvis Mantrat nämnas.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR

Säg mantrat och skapa kontakt med din stamkamrat. Du kommer att KÄNNA din KUNSKAP om detta verklighetsbygge.

FÖRENINGEN AV SJÄLAR AV/I LJUSET, SOM FÅR FÖRÄNDRINGAR ATT INTRÄFFA SÅ SNABBT NU.

Ja, även om man kan se stora försök från mörkret att hålla oss på avstånd, kan många av oss istället känna Vårt Ljus … Ljuset … gå framåt med stormsteg. Jag tänkte bara på att gå tillbaka till Monolit-grejen, för att klargöra att även om bilden var 2010, menar ni med ”exakt skildring” att detta faktiskt äger rum någonstans, i nuet?

Så är det.

Killen som skapade utställningen måste ha varit ganska insatt.

Verkligen.

Mmm…. Det verkar som att ni inte har mer att säga om det.

Vi pratade om saken förra gången … det finns inte mycket mer att säga … just nu.

Tickety Boo. Ni vet, när jag nu är den modiga krigare som JAG ÄR nuförtiden … skulle ni ompröva att tala om Platt Jord kontra Rund? När jag frågade för många år sedan sa ni helt enkelt ”Den är rund för dem som tycker att den är rund och platt för dem som tycker att den är platt” och hade inte mer att säga om saken. Många ber mig fråga er om det. Jag vet att ni hade era skäl, men har några år emellan gjort era tankar om att dela annorlunda?

NEJ.

Struth, det fick mig att skratta. Ett mycket tydligt ”NEJ”..

Blossom, vi är medvetna om att det finns många ämnen som Själar vill att vi diskuterar med dig. Vi säger till er att det finns många ämnen som helt enkelt är ”Utanför gränserna” ”Out of bounds.” I det … Sanningen om att alla saker har en tid och plats att presenteras. Faktum är att en ”spelordning” är på plats.

Er värld är inte vad ni har visats att den är. Inte på långa vägar. Ändå är vi inte fria att avslöja en hel del förrän pusselbitarna är redo att läggas in i bilden.

Många skulle säga att vi har rätt att veta.

Och ni kommer att få det … när det är lämpligt. Vi har talat om en överväldigande förödelse i framtida dagar när till och med bara början av Sanningen avslöjas. Ett steg i taget, Blossom.

AVSLÖJANDE AV SANNING, SOM VI SÄGER, PLANERAS NOGGRANT AV EN ANLEDNING.

Ändå, var säkra … ALLT ÄR I SIN ORDNING.

Tack. Eh… hallå? Är ni kvar?

Verkligen.

Inget att prata om? Hur är vädret i er del av tillvaron?

Vi har inget väder.

Jag var lite konstlad! Men låt mig berätta om vädret hos mig! Det är galet! Närmar sig slutet av våren i Australien och man tar på sig fårskinnsstövlar på natten! Oerhört!

Ert väder, som du förstås vet, är inte ert väder! Det är inte längre av naturligt flöde och mycket kontrollerat av de som skickligt manipulerar er himmel, i vissa områden, på vissa platser, för sin egen agenda. Det är uppenbart för många hur ”märkliga” era moln är osv.

Det finns så mycket som ska avslöjas öppet, så mycket.

Tja, jag får höra mer och mer om hur det mesta av vår historia faktiskt inte är historia. Det mesta är påhittat, återigen för att kontrollera och manipulera. Det är helt otroligt, som de som redan har vaknat till detta, upptäcker. Jag menar … vem skulle ha trott det? Det kan göra en galen. Verkligen.

Och ändå, Blossom, här är ni. Miljontals av er … som lever på er Planet genom de allra mörkaste tiderna … för att ni valde att vara här av just denna anledning …

FÖR ATT LEVERERA SANNINGEN

ATT VARA AV SANNING.

ATT STÅ FAST I ER SANNING.

För igen, när vi fortsätter att upprepa…

MÅNGA KOMMER BLI SÅ FÖRVIRRADE. MÅNGA SOM VID DENNA PUNKT ABSOLUT INTE HAR NÅGON ANING OM VAD SOM HÄNDER OCH VAD SOM KOMMER …

KOMMER ATT BEHÖVA ER!

DE KOMMER ATT SÖKA UPP ER OCH NI KOMMER ATT VÄNTA PÅ ATT TA EMOT DEM.

Och så Käraste Ni…

DE KOMMER ATT HITTA ER … FÖR ATT ERT LJUS KOMMER ATT BLI EN LJUSFYR I MÖRKRET.

Det finns en anledning till att du ibland har känt dig så förtvivlad, så låg, så redo att ge upp …

Resonera i ditt Sanningssökande.

Resonera när du gräver ner dig i saker som andra har anklagat dig för.

Ni som är stämplade som ’Konspirationsteoretiker’ istället för ’Sanningssökare’ har gått igenom det ni har varit med om, för att vara redo att ta emot de som har gått i blindo under hela sin livstid … denna livstid.

NI HAR RIDIT UT STORMEN AV EN ANLEDNING.

NI HAR NU RÖRT ER I POSITION FÖR ATT VARA TILL TJÄNST PÅ ETT SÄTT SOM FYLLER ERT HJÄRTA OCH HELA ERT VARANDE.

NI ÄR REDO. NI HAR VARIT REDO LÄNGE.

Jag Älskar verkligen era pep talks. Ni muntrar upp oss. Får vårt blod att flöda. Vi är redo, ja … och … väntar … och väntar.

Ändå gör du redan det du kom för att göra. Du lyser med ditt ljus och det är det första och främsta kravet. Du ska fortsätta att göra det eftersom du VET att det är därför du är här.

Men … när ”skiftet träffar fläkten” …

Jag har lärt er väl, Gräshoppor!

Vi har en bra lärare.

Tack. Håll det bara rent, det är allt jag ber om.

För att fortsätta… När Sanningen exploderar, kommer ni att finna er själva nå nivåer av förståelse AV JAGET som ”spränger ert sinne”. Som om ni har ”kopplat på/upp” till en igenkänning av Ljus som är så nytt och ändå så välbekant.

Tro inte för en minut att du inte har något att ge

För vi säger till dig … ALLT SOM DU ÄR … kommer att tas i bruk.

Många av er … kommer att upptäcka/upptäcker … att byte av bostad är nödvändigt. För ni ska vara där ert Ljus behövs som mest. Ni kommer att tilldelas era posteringar, så att säga.

Var du än är kommer du att FÖRANKRA DITT LJUS djupare in i moder Gaias kärna. Som om hon är ”moderkortet” så att säga, och ditt Ljus laddar hennes Energi till en grad som är nödvändig för att hon ska kunna Stiga upp… när tiden är rätt.

Föreställ dig Ljus som sjunker ner i ditt väsen och fortsätter in i Jordens rötter. Laddar allt som finns med detta ljus. Matar igenom det hela tiden.

Du själv, Var och en, som en kanal, kommer också att ha stor nytta av detta.

KONCENTRERA  DIG PÅ DIN ANLEDNING TILL ATT DU ÄR HÄR.

LEV DITT LIV I VETSKAP OM VARFÖR DU ÄR HÄR.

SÅ GLAD DET HÄR KOMMER ATT FÅ DIG ATT KÄNNA.

OCH JU MER GLÄDJE DU UPPLEVER … DESTO LJUSARE … JU MER STRÅLANDE … blir er Planet

VILKET UPPDRAG.

Verkligen ett Glädjefyllt sådant, när man uttrycker det så.

Vi uttrycker det så. Det är vad ni gick med på att göra.

Jag visste också att när vi kom överens så skulle det inte bli så lätt och så ”glädjefullt” som broschyren föreslog!

Att veta det också, ja Blossom och ändå packade ni er resväska … var och en av er. Ni fyllde den med allt ni behövde … och ni bokade in er själva.

 Och här är vi. Fick ni mitt vykort? Det stod ‘Önskar att ni var här!’! I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...