RV Intel – Klargörande av Per Staffan, 23 juli, 2017

Kära Ljuskrigare och Ljusarbetare,

Det har kommit ut förvirrande information angående RV, Trump, NESARA, GCR och mer, särskilt när det gäller tidsplanen. Dels så har Yosef blivit tillsagd att inte ge ut detaljer som han har gjort tidigare. Det har gjort att hans meddelanden och telefonsamtal är oprecisa. Det gjorde att Ruby nyligen misstolkade honom på IDC. Jag skall försöka klargöra vad Yosef säger, också mellan raderna, då han i viss mån har munkavel på sig nu.

Som vi alla kan läsa så närmar sig Trump sin avgång (frivillig avgång eller avsättning). Processen liknar mycket den med Richard Nixon, 1974, då Nixon också försökte att avskeda sin ”speciell prosecutor”. Med Trump är det Mueller som han kommer att avskeda eller försöka avskeda, vilket leder till att Trump ställs inför krigsrätt eller hotas med detta. Det blir en konstitutionell kris. Avskedandet av Mueller kommer att ske mycket snart, men Yosef säger att Trump inte avgår förrän till slutet av september.

När Trump avskedar Mueller startar kaoset i USA. Det lugnar ned sig till den första oktober då Paul Ryan kommer in som President efter att Trump och Pence har avgått.

Under detta kaos kommer RV att genomföras. Inga datum för detta. Men ett möjligt datum är den 26 juli, vilket är första dagen på det nya galaktiska året, som också Maya kalendern är baserad på. Att starta på ny kula första dagen på nya året skulle passa galaktikerna bra. Ett annat möjligt datum är Lejonporten – 8 augusti.

RV kommer att ta ett antal veckor att genomföra. Det måste genomföras innan Paul Ryan kommer på plats och hans utropande av NESARA införandet av GCR/GESARA tidigt i oktober. RV är processen då exceptionellt höga kurser erbjuds för valutorna och det går att förhandla om än högre kurser med HSBC och andra banker – allt i hemlighet. Efter att 800 numren kommer ut skall man ringa och boka ett möte inom 72 timmar. Själva mötet måste ske inom 4-6 veckor och absolut innan 1 oktober. Efter 72 timmar tas 800 numren bort och de som inte har hört av sig innan dess får inte möjlighet att växla in till de extremt höga kurserna. Hela RV processen måste vara avklarad innan 30 september, och det behövs ett antal veckor att genomföra – hur många vet vi ej.

RV sker helt i hemlighet samtidigt som kaoset med Trump/Mueller/Pence pågår för att avleda uppmärksamhet. Detta sista är modellerat på Richard Nixons avgångsprocess och avsiktligt planerat.

När vi kommer till 1 oktober och Paul Ryan sätts på plats som President och NESARA/GESARA införs så sker också GCR, dvs Global Currency Reset, eller Valutaomstarten. Vid denna tidpunkt är de extremt höga kurserna inte längre tillgängliga för valutaägare, däremot kommer forfarande höga kurser att erbjudas för de aktuella valutorna. Det blir då de internationella marknadskurserna som används. Så, om man missade RV så får fortfarande god utdelning på valutorna med dessa kurser. Det hela är vid detta ögonblick, 1 oktober, helt publikt, inget sker längre i hemlighet. Man kan gå till vanliga banker och växla pengar, med undantag för ZIM, som HSBC sköter. Detta är den globala valutaomläggningen. Yosef säger att det nu går ca 6 yuan på en dollar. Efter GCR blir det tvärtom 6 dollar (USN) på en Yuan. Detta gör att amerikansk tillverkande industri blir mer konkurrenskraftig och den kinesiska mindre kraftfull. Det blir dyrt för amerikaner att resa utomlands. Den svenska kronan kommer att följa den amerikanska dollarn ganska nära, så det blir dyrt för svenskar att resa till sydöstasien….

Paul Ryan inför NESARA i samma veva som GCR. Enligt NESARA lagen måste nyval utlysas inom 4 månader efter införandet. Detta verkar vara något som Yosef har missat, då han pratar om att Paul Ryan fortsätter i flera år framöver.

Sammanfattat så måste RV starta mycket snart för att vara avklarat innan den 1 oktober. RV startar, enligt  Yosef, i och med att Mueller avskedas av Trump. Vi skall då få våra 800 nummer att ringa till. Så håll ögonen på Trump och Mueller. Så for dessa telefonnummer är tillgängliga för att ringa i USA och i Sverige kommer de att läggas upp på denna sajt.

Ljus och Kärlek,

Per

Du gillar kanske också...