Meddelande från Per Staffan: RV, 3 maj, 2020

Kära Ljusarbetare,

Blir maj månad tidpunkten för när RV genomförs. Judy Byington har just kommit ut med en ny rapport som jag har uppmärksammat och lagt ut på Sananda.website.

https://sananda.website/wp-admin/post.php?post=25251&action=edit

Kan det vara sant att RVn nu är här? Eller är det återigen datum som inte kommer att hålla. Ingen vet förrän det har skett. Låt mig dock sammanfatta vad Judy säger på svenska. Rapporten är för lång för att översättas i sin helhet. För de som läser orginalet så tillhör vi grupp T4b.

Planer görs nu för att ulysa eller starta RV processen de närmaste dagarna, dvs den kommande veckan. Det skulle sammanfalla med offentliga arresteringar av ett visst toppskick av kabalen, såsom Brennan, Comey and McCabe.

RVn behövs nu genomföras för att rädda ekonomin i USA och världen. Det första inväxlingsmötet skulle ske inom 12 dagar efter starten och vara avklarat till den 15 maj. Ett andra möte skulle krävas för att få de högre kurserna på ZIM, bland annat. Dessa högre kurser avgörs inom 180 dagar. Under tiden ges en lägre kurs, dvs under väntetiden. Det finns ingen specifik information on inväxling utanför USA i detta meddelande.

Den offentliga globala valutaomstarten GCR, som innebär införandet av en guldbackad UST skulle ske runt 1 juni. Så hela RVn behöver genomföras innan den 1 juni.

Vad som stöder detta är att vi vet Flynn kommer att frisläppas och att Durham har gjort ett stort arbete för att kunna genomföra arresteringar. Vi vet också att ekonomin går dåligt i världen och en stor injektion av kapital behövs, kanske inte bara till gagn för folket utan också för att Trump skall bli omvald i November – vilket också gagnar folket naturligtvis.

Vi vet också att Finansdepartmentet i USA har tagit indirekt kontroll över the Federal Reserve Bank. Så många av bitarna finns nu på plats för att kunna och behöva genomföra RVn.

Judy’s meddelande är så detaljrikt och trovärdigt att det mycket väl kan ske såsom hon beskriver.

Vi får hålla tummarna.

Per Staffan

 

p.s. När jag har mer information så återkommer jag. Var snälla att inte inundera mig med frågor som jag inte kan svara på. Den slutliga informationen ges i samband att ett första möte sätts upp.

 

 

 

Du gillar kanske också...