Meddelande från Plejaderna via Galaxygirl, 6 juni, 2018

Meddelande från Plejaderna

via Galaxygirl

6 juni, 2018

Plejadernas Kollektiv

Hälsningar vänner! Vi är det Plejadiska Kollektivet, ständigt här i tjänst för mänsklighetens uppvaknande, med nyheter till er. Den tröskel som ni har längtat efter, med vibrationsmässiga frekvenser, har uppnåtts och möjliggör ännu mer av vårt ljus och vår hjälp till er sfär.

Håll era vibrationer höga, kära vänner, för det fungerar! Vi ser er som surfare som rider på den största vågen på er levnadsbana och ni har haft många olika levnadsbanor under era många livstider. Snart kommer ni att få se oss precis såsom vi ser er nu, i den fysiska kroppen, i en gestalt, precis såsom vi nu ser er, kära vänner. Stora förändringar är på gång och de mörka håller på att bli rädda, för fruktan är allt de känner till och allt som de har kvar att gå efter. Det är faktiskt rätt ledsamt att de kommer att missa den största uppstigningen som hittills har ägt rum. Men vi alla har val att göra. Och ni väljer med all säkerhet upphetsning och kärlek och det värmer våra hjärtan, när vi med intensiv kärlek betraktar er alla.

Ni får se ert tredje öga öppna sig alltmer. Ni kan få en del huvudvärk i pannan, precis som denna nu upplever när vi håller på gör en nedladdning, alltid med tillstånd. Så vänligen ge oss er tillåtelse att ladda ner vårt ljus och vår visdom och att gladeligen uppgradera er, så att ni ska kunna uthärda den kommande kärleksvågen som ska svepa bort varje tår och höja upp er till de – helt bokstavligen – högre vibrationerna av liv och ljus som ni tidigare hänvisade till som himlen utifrån ert 3:e perspektiv.

Vart tar de nära och kära vägen när de dör? Till flera ställen, men för det mesta till högre sfärer, högre dimensioner av ljus och kärlek för de flesta av er som läser dessa ord, samt till andra sfärer där ytterligare lärande behövs, så att orsak och verkan samt karma helt och hållet kan få upplevas. ”Som man bäddar får man ligga”, det är allt vad karma är, det är inget att frukta, det är helt enkelt ett verktyg som en referenspunkt samt för förståelse, en storslagen lärare kan man säga. För vi är alla ett och det är vi; när du visar kärlek till andra så visar du det till dig själv, vilket är hur detta universum av kausalitet svarar an på kärlek, på gärning, för varje gärning har en reaktion. Och vi ser er, mänskliga vänner, reagera på dessa intensiva energier med genomgripande kärlek och öppenhet, vilket får våra hjärt-centra att snurra i lite mer vidare cirklar för att tillåta lite mer ljus.

Önskar ni att vi hjälper er ytterligare? Vänligen be om det. Vi är ivriga att få hjälpa, för vi är så upphetsade och stolta över vårt mark-team som har utfört ett enastående arbete och ni har uppvisat ert kurage. Nu är det dags för er att lysa starkt, starkare än någonsin tidigare och att älska och skratta klarare än aldrig förr, samt att visa nåd och kärlek för dem som behöver det. Och vem gör inte det? Vi alla älskar kärlek! Det är vilka vi är! Det är vår natur! Vi, det Pejadiska Kollektivet, har fått vår beskärda del av mörker och prövningar. Vi har haft flera vad ni har benämnt förintelser och vi har lärt oss och lärt oss och upplevt och vi skulle bli synnerligen hedrade ifall ni bara kunde låta oss hjälpa er med att själva komma ihåg, samt att på nytt vakna upp. För det är vårt nöje att göra det.

Vi älskar er. Vi är det Plejadiska Kollektivet, vi står ständigt till tjänst och vi betraktar er med yttersta respekt och kärlek. Vi är ni. Vi är ett.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...