Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juni, 2018

Fler utomjordingar på jorden. Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi fortsätter att utvärdera nödvändigheten av en större närvaro av utomjordingar på er planet. Vi står i förbindelse med många utomjordiska varelser som vill hjälpa och som vill bli medlemmar av jordbesättningen tillsammans med er alla, och vi väger deras hjälp mot att förhindra deras närvaro. Ni vill inte hamna i en situation med utomjordiska varelser där ni ser dem som era frälsare.

För de av er som är omedvetna, så är vi icke-fysiska. Vi är medvetenhet, så vi kommer inte, men vi står i kontakt med 5:e dimensionella Arkturier, 4:e dimensionella Arkturier och varelser från andra stjärnsystem som väldigt gärna vill assistera er alla. De ser det som en del av sin uppgift att hjälpa till. Deras närvaro kan hjälpa er genom dess förmåga att mottaga högre energifrekvenser och jorda dem.

De kan även smälta in tillräckligt bra för att bli lärare och guider, och fördelen av deras varande på jorden vid er sida är att de är omutliga och ej är mottagliga för manipulation. Återigen, nackdelen är att deras ingripande kan påverka er medvetandeutveckling.

Om ni blir 5:e dimensionella utan att ha gjort vad ni behövde göra, kan det sluta med att ni gör er själva illa, speciellt de som fortfarande ej är vakna vid tillfället. Sannolikheten är större att de istället skapar svåra problem.

Vi tittar också på många olika tidslinjer, och söker efter de bästa tänkbara scenarierna för er alla. Utomjordingarna som vi står i kontakt med kommer förstås att lyssna till vår vägledning, och de kommer alltid att finnas där för att stödja er på andra sätt, även om alla av dem inte är fysiska på jorden tillsammans med er. Ni har naturligtvis även hjälp från oss, i vår dimension, och inte att förglömma alla de andra hjälpare som sänder er sin energi, sin medkänsla, sin kärlek och sitt stöd.

Vi vet alla vilken lång resa detta har varit för er och hur utmanande det är, men er uppstigning är garanterad så oroa er inte.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er

Översättning: Emelie S

Du gillar kanske också...