Meddelande från Plejaderna via Inger Noren, 2 april, 2020

Kanaliserad meditation från Plejaderna via Inger Noren, 2 april, 2020

 

En ny tid, en ny värld

Sitt eller ligg bekvämt och ta ett djupt andetag för att slappna av i kroppen. Ta ytterligare ett djupt andetag medan du känner hur din kropp slappnar av och dina tankar är koncentrerade på andningen.

I denna tid av energier som träffar Jorden och även andra partiklar såsom virus är det viktigt att gå in i sitt inre för att mota sin rädsla för allt som sker på Jorden.

Detta är en tid då allt är stilla på Jorden och människorna får vila och även Jorden får vila från föroreningar bland annat.

Föreställ dig att allt sker av en orsak för att få människor att verkligen få möjlighet att gå in i sig själva och känna efter vad man verkligen behöver för att känna kärlek, medkänsla för sig själv och andra som är väldigt rädda, stressade och ångestfyllda.

Detta tillstånd som Jorden är i just nu kommer att upphöra successivt och människor kommer att bli mer medvetna om sin existens och sin kärlek till denna Jord med all sin skönhet som har givits människorna.

Ta ett nytt andetag och föreställ dig nu att du aldrig har upplevt en sådan känsla av frihet och ljus omkring dig. Aldrig har världen varit så vacker med klar luft och klar himmel. Den mörka tiden är över och känn hur din glädje och tillförsikt inför framtiden är stark.

Föreställ dig Jorden som den plats där du verkligen vill leva, som är en säker plats för alla levande varelser och fri från rädsla och förtryck. En värld där barnen får leka tryggt utan rädsla för framtiden.

Ta ett nytt andetag och föreställ dig att nu i detta ögonblick är allt precis som det ska vara. Allt annat är en illusion från det gamla och från och med nu är världen en annan plats att leva på.

Välkommen tillbaka

You may also like...