Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 april 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 april 2020

 

Den Kritiska Massan för E.T. Kontakt har Uppnåtts

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med utvecklingen framåt som ni har gjort som kollektiv vid denna tidpunkt och vi är särskilt nöjda med hur era hjärtan har öppnat sig för att inkludera människor som drabbas av viruset och som bor långt, långt bort från er. Människor som ni inte har någon förbindelse med som helst har varit i era böner, och ni har skickat dem helande kärlek och ljus. Och det är detta som mänskligheten behöver just nu, mer än någonting annat.

Under det att det finns läkare som febrilt arbetar med att få ett botemedel av något slag mot viruset, bygger de av er som är vakna upp mer medkänsla än det som någonsin har funnits på jorden tidigare. Ert antal är en faktor här. Ni kan titta runt i världen, som är fylld med fler människor än den någonsin har haft tidigare, och ni kan se att det finns några mycket dåliga människor som gör några mycket dåliga saker. Och ni kanske till och med tror att de representerar hälften av det mänskliga kollektivet. Ni kanske fortfarande tror att hälften av mänskligheten verkar från en plats av mörker, och att bara hälften av er kommer från ljuset.

Men de som arbetar från ljuset inom dem är betydligt fler än de som spelar rollen som mörkret. Därför skapar ni som ljuskollektiv tillräcklig medkänsla för att driva mänskligheten till en ännu högre vibrationsfrekvens, än om något bra händer runt om i världen, som påverkar varje enskild person på ett eller annat sätt. Och vi vill påpeka att denna mängd medkänsla visar er beredskap för utomjordisk kontakt. Det visar att mänskligheten som kollektiv har gått längre än där ni behövde gå vibrationsmässigt för att ses som redo för full, öppen E.T. kontakt som ni alla så gärna vill ha.

Och så, det är en annan biprodukt som är en positiv sak, ett positivt resultat, som kommer från något som bara kunde beskrivas som av negativ karaktär. Det är dock hur ni svarar på något negativt som definierar er, och ni som ett mänskligt kollektiv tar det som är rakt framför er och förvandlar det till guld. Ni är ansvariga för att ta mänskligheten längre än detta kollektiv någonsin har varit tidigare, och ni gör det med det ljus, kärlek och medkänsla som ni har inom er just nu.

Som sagt, antalet spelar roll. Det har varit en Kritisk Massa som har uppnåtts, och ni kommer att leva på en mycket annorlunda planet mycket snart på grund av vad som händer just nu. Det här är väldigt intressanta, kaotiska och spännande tider för människor på jorden, och vi lovar er att ni kommer att börja se bevis på vad vi pratar om, och ni kommer att känna igen det som ert eget hantverk.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...