Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 januari 2022

 

Få åtkomst till den Femte Dimensionen just nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada, som alltid, att se er växa och expandera på det sätt som ni gör i varje ögonblick varje dag. Ni kanske inte ser tillväxten som ni vill se där ute i det fysiska universum, och ni kanske inte kan upptäcka så mycket tillväxt i er själva som ni skulle vilja se, men varje ögonblick varje dag får ni mer kunskap, mer medvetande. Ni blir mer vakna. Ni blir väckta till sanningen om vem ni verkligen är någon gång, men sedan går ni igenom de upplevelser som gör er mer medvetna om era tankar, övertygelser, känslor och till och med era handlingar, saker ni gör på autopilot istället för från en plats av inspiration.

Och det här är vad ni växer från och växer till när ni fortsätter där i denna livstid. Det här är en lång och slingrande resa för er. Det är inte ett rakt skott som på ett snabbtåg där allt ni gör är att sitta och titta ut genom ett fönster. Ni är där för att uppleva det; ni är där för att gå igenom denna växtvärk och för att en gång för alla inse att allt tjänar er. Tänk på allt som finns i ert liv just nu och inse att det tjänar er. Och fundera sedan över allt som inte finns i ert liv just nu, som ni skulle vilja var där, och inse att ni inte har tjänar er, och ta sedan ett djupt andetag och slappna av. Och inse att ni har uppnått inre frid på bara några ögonblick av er tid.

Från denna plats av frid kan ni skapa; ni kan öppna upp och ta emot. Ni kan uppleva glädje. Ni kan se er omkring på vad som finns i ert liv och uppskatta det mer. Ni kan uppskatta människorna i ert liv mer. Ni behöver inte alltid sträva och klättra och kämpa för att komma till nästa steg i er andliga utveckling. När ni har mer medvetenhet inser ni att medvetenhet är nyckeln. Det är inte bara så att ni nu är medvetna om vad ni måste fixa, vad som behöver förändras i ert liv. Bara att vara medveten är saken; det är förändringen. Det betyder att ni är mer medvetna, och ni kommer att välja mer medvetet nästa gång, nästa gång ni ställs inför den svåra personen eller den svåra situationen i ert liv.

Vi vill att ni ska stanna upp och erkänna er själva mer för den tillväxt ni gör i varje ögonblick av varje dag, och om ni gör det kommer ni att leva i ett femte dimensionellt frekvensområde förr än senare. Ni kommer att upptäcka att ni kan hålla den frekvensen under längre och längre perioder, och ni kommer inte att vänta på att något ska förändras utanför er så att ni sedan kan slappna av och må bra med hur långt ni har kommit. Gör det bara nu, och allt annat kommer att förändras, och det kommer att förändras snabbare eftersom ni tog de få små stegen som vi beskrev här i den här överföringen, och ni kommer att må bättre med ert liv just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...