Meditation från Mitt Högre Jag, 26 april, 2021

 

Meditation från mitt högre Jag, änglar och andra varelser via Inger Norén

26 april 2021

 

Med denna meditation kommer du att känna den nya vibrationen som är en av de starka energier som träffar Jorden just nu.

Det är en fantastisk känsla av att det blir en alltmer lugnare stund för avslappning och kontemplation med att följa andningens lugna och djupa rytm.

Föreställ dig en lagun med alldeles grönt vatten från växtligheten ovanför som speglar sig i vattnet och känn hur underbart det är att bara ligga i denna lagun.

Dina tankar går som de vill och de blir alltmer stilla när du är totalt avslappnad i detta varma och lugna vatten.

Himlen ovanför är full av stjärnor som glittrar med sitt ljus och det är en fantastisk känsla av att allt är precis som det ska vara.

Borta är all oro för vad som komma skall och värmen från vattnet som har en helande förmåga gör att allt verkar avlägset för stunden. Känslan är överväldigande att detta är något som kommer i tiden längre fram.

Att bara vara i sin egen stund och stillhet är en gåva om det även ger en stor upplevelse för att ha möjlighet till en fullständig känsla av frihet.

Denna frihet har alltid funnits inom dig och som nu vill ha sin fulla rätt att bli verklighet i alla dina känslor och sinnen. Denna frihet är din sanning som även är av det ljus du bär inom dig.

Sprid detta ljus så långt du kan när du simmar och leker i lagunen till Jordens alla hörn. Känn hur du själv blir påverkad av detta ljus som reflekteras i vattnet till dig själv.

Detta är helande och stärkande för själen som vill att du endast ska ha det bästa och att få känna kärleken från din innersta essens som kommer från den Högste. Denna kärlek är välsignad.

AMEN

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

You may also like...