Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 April 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 April 2021

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter de perfekta möjligheterna att skicka de energier som efterfrågats och som vi vill skicka, men vi vet också att inte alla på Jorden är redo vid samma tidpunkt, för de energier vi vill skicka till er. Och då har vi utvecklat ett system som är i samverkan med Moder Jord och Moder Natur, för att leverera de energier ni allaefterfrågat. De leveranssystem som vi har använt för dessa energier är blommor, träd, växter, grässtrån, vattendrag och till och med stenar.

När ni är i naturen och uppskattar någon av dessa energiförsörjade aspekter, så kommer ni att få de energier ni behöver och önskar. När ni sitter med ryggen mot ett träd, en stor sten eller när ni badar i något vattendrag, så kommer dessa energier att levereras till er. Nu försöker vi inte bara locka ut er alla i naturen för att vi vet att det är bra för er. Vi vet också att ni måste vara redo, ni måste vara öppna, ni måste vara avslappnade och ni måste ha en tillräckligt hög vibration, för att kunna ta emot de energier vi erbjuder, och vi vet att Moder Natur har den effekten på er.

Även de som inte vet det, även de som har huvudet nere i sanden eller fortfarande håller på med sina saker, kan inte undgå att lyftas upp av Moder Naturs energi. Hon sveper sig runt er med kärlek, med glädje, och blir upprymd över att ansluta sig till en människa, och det är därför alla får fördelar bara av att röra vid ett träd som har planterats mitt i en trottoar i en större stad. Även det är till hjälp. Även det ger er de energier ni önskar.

Så om ni inte kan ta er till en skog, en strand, en äng eller en damm, hitta bara en gräsplätt och ställ er barfota på den, eller sätt er ner på gräset. Ge er själva möjligheten att få det ni har bett om och som vi har levererat. Och känn alla de positiva effekterna av att vara ute i Moder Natur, för de energier vi levererar till er är bara en liten del av vad hon kan leverera till er, för vi är inte de enda som använder denna nya taktik.

Vi har diskuterat detta med alla våra kollegor här i den nionde dimensionen, och i de högre dimensionella planen också, och vi är alla på samma sida angående effektiviteten i detta leveranssystem, och effektiviteten även för de som inte uppskattar naturen. Även de som inte kan stå ut med naturen av någon anledning, drar ändå nytta av minsta lilla interaktion, med den skönhet ni har runt omkring er och precis under era fötter.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...