Meditation från Plejadernas Höga Råd via Inger Noren, 10 mars, 2021

 

Meditation från Plejadernas Höga Råd

 

Ta ett djupt andetag och koncentrera dig på andningen.

Känn hur din kropp slappnar av och allt blir lugnt och stilla.

Känn energierna som kommer ner i ditt kronchakra och fyller din kropp ned till tårna med ett starkt vitt ljus, fyllt med partiklar som glittrar. Dessa energier är en gåva från Universum för att ge dig mycket kärlek och styrka i dessa stressiga tider.

Ta ytterligare ett djupt andetag som får dig att känna som om du flöt i en stor flod och denna flod tar dig till alla stora floder och hav runt om i världen. Vattnet är klart och rent.

Skicka ditt ljus framför dig i vattnet när du flyter i alla vattendrag och hav på Jorden. Människor och djur blir uppfyllda av ditt vackra ljus som de så väl behöver.

Du kan känna vattnets starka energi när du flyter fram av vågorna och havsvarelserna, korallerna med sina fantastiska färger är lugnande. Stillheten och ljuset från solen som når vattenytan är så fantastiskt vackert och meditativt.

Det känns som en annan dimension att vara i och du njuter av alla vackra fiskar som vill följa dig när du flyter snabbt med vågorna. Du dyker djupt med valarna och allting känns så lätt. Du känner dig tyngdlös.

Valarna i havet vill visa dig denna fantastiska värld de lever i och de vill ge dig denna upplevelse som tack för allt ljus har skickat när du flyter fram i vågorna. De vill också ge dig en gåva som är en hyllning till människornas kamp för sin planet och att valarna har en stark kontakt med människorna sedan tidernas begynnelse. Du känner deras kärlek och de simmar med dig när du flyter fram i haven till alla riken på Jorden. Du vill förmedla till alla människor hur mycket vi betyder för dessa stora och vackra varelser.

Ta ett nytt djupt andetag och känn hur du sakta kommer tillbaka till din egen dimension där du sitter eller ligger avslappnad i hela kroppen.

Denna meditation var en liten stund i en annan värld och dimension för att få lite distans till verkligheten och för att minska stressen i livet på Jorden. Denna meditation kan du göra när du vill känna en annan och lugnare värld och för en stund i stillhet.

Välkommen tillbaka

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Du gillar kanske också...