Det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 9 februari, 2019

Det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl,

9 februari 2019

 

Hälsningar vänner, vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi ser Gaia i hennes många former av skönhet, för närvarande mitt i stor förändring. Vi vill välkomna och sända en speciell hälsning till våra många jordade, vår dyrbara markbesättning, som hållit ljuset så stadigt, så troget. Ert arbete har inte gått obemärkt förbi. Faktiskt hejar vi dagligen på er då ni håller upp ljuset, kärleksfrekvenserna, mitt i känslostormarna.

Ni kanske har sett oss den sista tiden? Ni kanske får se mer av oss snart. För vi är mitt i den stora uppblandningen och några av oss är bättre på det än andra. Vi ser er på era energisignaturer, vi känner er, dyrbara markbesättning. Ni är välkända och älskade. Så, vi vill uppmärksamma er på vår närvaro då vi anpassar oss i våra mänskliga kostymer till dessa steniga energier. Även om ni håller på att stiga upp, är det ändå ett tapp att uppleva er nuvarande energi, och det kommer som en chock för många av oss. För vi känner kaoset, oron och vi kämpar också lite med att hålla ljuset. Ni är mästare på detta ser vi, och vi håller er högt i respekt. Vi har mycket vänskap, teknologi, information och kärlek att erbjuda er och i gengäld vill vi bli er partner i förbättring av mänskligheten, för Gaias helande. Mycket av förändringen håller på att bli verklighet. Det är sant att vi är inne i finalen, att mörkret håller på att bli besegrat, att ljuset har vunnit och att ni alldeles strax kommer att få se allt det ni så hett önskar.

Många av er upplever de intensiva energierna med en variation av fysiska symptom/sjukdomar som vi vill adressera:

Sömnlöshet: Det är den huvudsakliga. Er dygnsrytm far omkring överallt då ni anpassar er till dessa högre frekvenser, det ser vi. Det gör det mycket intressant när ni träffar oss i ert astrala tillstånd och hoppar in och ut ur er verklighet då ni går in och ut ur ert drömtillstånd. Det är ganska roligt och vi ser alltid fram mot era besök. Vi vet att det från er sida, den fysiska delen av er som är bortom utmattning, kanske inte verkar vara så roligt, vilket vi respekterar, och vi tackar er för era tjänster och försäkrar er att detta inte kommer att pågå för evigt.

Större skönhet: Det är en härlig sidoeffekt av tiden i de högre sfärerna, det är sant. Bada i dessa högre frekvenser och era kroppar kommer att svara lysande. Vi Plejadier åldras inte såvida vi inte väljer den upplevelsen/utseendet. Så vi betraktar det inte som en nödvändig upplevelse. Vi tycker om våra kroppar, vi tycker om att känna oss unga och spänstiga. Vi ser att mänskligheten också kommer att få njuta av denna trevliga sidoeffekt i en nära framtid.

Mer skratt: För många av er blir det ökade glädjenivåer, mer munterhet, ökad förnöjelse-medvetenhet, om det så är att beundra solnedgången eller att känna er ”spralliga”, som ni säger – dessa härliga bubbliga energier kan få er att känna er brusande av glädje. Vi skrattar verkligen mycket. Vi Plejadier tar inte alltid saker så allvarligt. Men vi har befunnit oss mitt i ett ganska intensivt energi-krig för er planet under mycket lång tid. Vi tycker om ett gott skratt och är så nöjda när vi känner ert skratt ända upp till skeppen. Att skratta, kan vi försäkra er om, är en högre vibrationell upplevelse.

Kärlek: Ökad kapacitet att älska är ännu en annan härlig äventyrlig sidoeffekt av dessa inkommande energi-gammavågor från den stora centrala solen. Skalet omkring era hjärtan från eoner av ensamhet, glömska och programmering smälter bort. Njut av känslan av expanderande kärlek och expansion av ert sanna själv. För, kom ihåg att Kärlek är den ni i sanning är. Det finns bara kärlek.

Visdom: Många av er kommer att känna er mer inslipade, mer intonade till ert inre vetande, er magkänsla och ni kommer bara att veta när någonting är sant, utan att kolla upp det eller bevisa det med hårda fakta från någon annan källa. Ert inre vetande räcker därför att ni blir mer säkra på era förmågor. Detta visar oss att ni är redo för de högre dimensionerna också.

Telepati: Detta är på väg online vänner. Vi talar också telepatiskt – som ni vet – och snart kommer det att bli normen hos er. Ni kanske hör oss tala till er i en affär full med folk eller på gatan, där vi sänder er kärlek och uppskattning för er närvaro på marken.

Det finns fortfarande mycket för er att lära och upptäcka. Men ovanstående är guldklimpar som vi hoppas uppmuntrar er på er resa till de högre dimensionerna och då era förmågor fortsätter att utvecklas, försäkra er om att vårda dem och glädjefyllt bekräfta dem. Titta nu hur långt ni kommit och fira era många framgångar! Vi gör det!

Vi är det Plejadiska Kollektivet som sänder er mycket kärlek denna glädjens dag av uppstigning. Vi omfamnar er med det vita ljuset av frid. Lita på ert inre vetande och ”vet” att allt detta kommer att bli bra i slutänden. Kom ihåg att det är ni som skriver er berättelse, med era avsikter. Ha för avsikt, föreslår vi kärleksfullt, att uppstiga med behag, lätthet och glädje hos mästare som gjort detta många gånger tidigare. Vi försäkrar er att ni har gjort detta många gånger förut, men aldrig en masse i det fysiska och aldrig från en planet som sjunkit så lågt som kära Gaia tillåtit sig att sjunka vibrationellt. Så ni har mycket att stiga upp ifrån, och vi ser er damma av smuts och lera från era knän och era kläder och skina som solen. Så njut – sug i er! – dessa härliga högvibrationella energier från er solportal och bli transformerad av dem.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi har njutit av denna konversation. Var redo för förändringen. Den är här. Den är ni. Ni har förändrats dagligen, bit för bit. Det är en upplevelse som ingen annan. Välsignelser och var i frid mitt i den.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...