Meditation från Plejadernas Stora Råd via Inger Noren, 25 dec 2020

 

Meditation från Plejadernas Stora Råd, via Inger Noren

25 dec 2020

 

Sätt dig bekvämt och ta ett djupt andetag. Andas några gånger djupt för att känna dig avslappnad och lugn. Koncentrera dig på andningen ett tag och föreställ dig att du får väldigt starka energier i form av en rosafärgad vind som sveper omkring dig. Ta djupa andetag för att verkligen känna in den välgörande och helande energin i hela din kropp.

Dessa energier som kommer från den stora centralsolen är mycket intensiva och det kan kännas som om du blir helt uppfylld av dem. Det är vintersolståndet och det betyder att ni alla människor kommer att få mycket energier och en annorlunda upplevelse på grund av det stora och kärleksfulla tillstånd ni kan uppleva. Det är en fantastisk tid ni alla lever i och att kunna ta vara på den är en svår och väldigt viktig del i ert liv.

När som helst kan ni föreställa er den rosafärgade energin i era hjärtan och komma in i ett tillstånd av lugn utan stress som är så mycket i denna tid. Era framsteg i uppstigningen är fantastiska och det enda ni behöver göra är att sitta en stund i stillhet för att få lugn och stabilitet. Att försöka få en stund för er själva och verkligen visualisera hur din framtid i ditt land skulle kunna vara för allas bästa. Det är ett fantastiskt tillfälle att kunna ha en stark känsla för att bli helad och känna styrka från dessa energier.

Ljusvarelser från andra stjärnsystem har kommit till Jorden för att stärka och ge kärleksfullt ljus till människorna på uppstigningen och det enda ni behöver göra är att vara öppna och ta emot detta ljus för en lättare tillvaro i denna tid då ljuset visserligen har segrat men att det fortfarande finns väldigt mycket av det mörka som behöver ljuset för att för alltid försvinna.

Visualisera att ni tar djupa andetag av det fantastiska ljuset och andas långsamt ut över det mörka ni tror finns i er närhet. Föreställ dig hur ni ser hur det mörka löses upp i de rosafärgade energierna och försvinner i ett moln av glittrande stoft. Ta ett nytt andetag och känn hur mycket lättare ni känner er efter en stund med att andas in dessa fantastiska energier och även att kunna skicka mörkret till ljuset allteftersom ni andas ut.

Det är en ansträngande tid ni människor lever i just nu och ni behöver allt ljus och kärlek till er tillvaro och det kommer att fortsätta ett bra tag till i er värld. Tag därför alla tillfällen i akt ni kan för att få en lugn stund för att hämta helande och styrka av energierna som finns runt omkring er och att säga högt eller tyst för er själva. ”Jag är kärleken, jag är ljuset, jag är sanningen, JAG ÄR” så får ni ytterligare kraft och skydd för att orka hålla ert ljus för alla.

Tag några djupa andetag till för att känna lugnet och stillheten omkring er och för att jorda er ordentligt i Moder Jord.

Välkommen tillbaka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...