Meditation från Plejadernas Stora Råd via Inger Noren, 26 januari 2021

 

Meditation från Plejadernas Stora Råd, via Inger Noren

26 jan 2021

 

Ta några djupa andetag för att känna stillhet i kroppen. Känn hur fantastiska energier träffar din kropp från huvudet till tårna och skapar en harmonisk känsla i kroppen.

Dessa fantastiska energier som kommer till Jorden nu är väldigt helande och stärker upp dit ljus och medvetenhet.

Känn hur din kropp blir mer och mer avslappnad och hur din andning blir mer jämn. Släpp stressen och bara njut av lugnet och stillheten.

Med denna tyngd i kroppen och känslan av trötthet är som balsam för din själ som så väl behöver denna andhämtning för att orka fortsätta under dagen.

Du känner även en känsla av lycka över hur allt har utvecklats sig till. Denna isolering har haft som syfte att lugna och att komma till insikt om vem du egentligen är.

Dina tankar har varit många med anledning av hur du har upplevt denna tid för enskildhet och inre sökande om vad som kommer att ske människorna och dig själv.

Visualisera ditt liv om hur du skulle vilja leva för dig själv, men även för resten av världen och för allas bästa. Det är lätt att föreställa sig en värld där fred är en självklarhet, att svält och fattigdom är ett minne blott.

Att gå inom sig själv och fundera på hur kärleken och medkänslan för allas bästa i världen, är ett stort steg på vägen mot uppstigning för alla.

Med denna insikt kan man skapa den värld man vill leva i med alla andra och även få möjligheten att uppleva sin vision om fred på Jorden. Utan krig, fattigdom och svält.

Allt är möjligt med den rätta inställningen i kärlek och medkänsla för allas bästa. Att ha syftet med kärlek för allt levande i hela Universum.

Ta ett djupt andetag till och känn hur du blir medveten om din avslappnade känsla för att fortsätta dagen.

Välkommen tillbaka

 

 

 

Du gillar kanske också...