Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 januari 2021

 

Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen via Daniel Scranton

den 26 januari 2021

”Empater, ni når ut till samtliga människors Själar”

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturisa Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi är i denna långdragna process tillsammans med er alla; vi är mycket tålmodiga när vi vandrar jämte er på den här betydelsefulla färd på vilken ni befinner er där på planeten Jorden. Vi tycker att det är en ära att få vara inbjudna till er lilla festlighet och vi är så förväntansfulla över att få vara på vägen tillsammans med er för alla de underbara vändningar och vridningar som ni kommer att få se, för att ta er till ett tillstånd av en högre frekvens.

Såsom många av er känner till, så är den femte dimensionen inte en plats ni färdas till; den är en tillvaro som ni upprätthåller. Den är en vibration som ni oavbrutet bjuder på och när ert medvetandeskifte är fullbordat, så behöver ni inte vara tvungna att försöka komma in till det femte-dimensionella tillståndet. Det kommer att ske automatiskt, men det blir automatiskt på grund av vad ni just nu gör.

Många av er doppar tårna i det heta badvattnet som tidvis utgör den femte dimensionen och ni stannar där så länge ni kan. Närhelst ni gör det, så tar ni en del av denna energi med er tillbaka till den fjärde dimensionen.

Ni inser att ni kan hjälpa andra att skifta, bara med er närvaro. Bara genom att utstråla kärlek från ert varande, så hjälper ni alla där på Jorden. Detta skifte handlar inte om att göra och vi tycker att vi har förankrat att det inte handlar om saker som sker utanför er, utan det handlar om er och den vibration som ni har att erbjuda. Att erbjuda en hög vibration alltmer konsekvent har en större inverkan än något annat som ni skulle kunna göra just nu. Det här är vad de av er som i sanning är vakna uppmärksammar, till och med utan att varelser och kollektiv likt er själva talar om det för er. I själva verket utstrålar många, många av er som är en del av den nya tidsålderns broderskap kärlek, för att ni vet att det är vad ni vill känna.

Ni föddes känsliga; ni föddes som empater. Och därför kunde ni inte stå ut med att alltför länge vara runtomkring något som var av en lägre vibration. Och världen behöver er nu mer än någonsin, för att ni ska skina med detta ljus, för att ni ska utstråla denna höga vibration och att inrätta detta exempel för resten av era medmänniskor som fortfarande tror att det som sker utanför dem är mer kraftfullt och mer inflytelserikt än vad som kommer ut från deras egna energifält. Ni bestämmer tonen för detta skifte varje gång ni uppnår ett högre-dimensionellt tillstånd och ni bjuder in era medmänniskor att ansluta sig till er.

Ni är där inte bara för att klara er till 5D; ni är där för att njuta av resan som ni befinner er på. Och vi är här för att hjälpa till och stötta; Vi är här för att påminna er om vad ni redan vet, men som ni ibland glömmer bort, för att ni fastnade i någon annans uppfattning om vad hela skiftet handlar om.

Nu är det er tur att lysa, för ni behövs så väldigt mycket av de människor som aldrig kommer att träffa er, aldrig läser en bok eller en blogg som ni har skrivit och aldrig ser på en video som ni har gjort. Och det säger vi för att vi vill att ni ska veta att er inverkan är större än hur långt ni når till öronen och ögonen hos dem som ni förmår nå ut till. Ni når ut till era medmänniskors själar, för era själar känner ständigt av denna koppling till varenda annan människa som för tillfället existerar på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få förena oss med er.”

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...