“Middag” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag10 augusti 2017

 

“Middag” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 10 augusti 2017

 

Om du är ifrån en stor familj så vet du vad det betyder att behöva vänta på en långsam bror eller syster innan du äter middag.

Mamma säger att ingen äter förrän alla är närvarande, sittande och uppför sig väl. Och eftersom hon är den som lagade måltiden, ringer hon in starttiden för middagsmålet.

De Äldste gör samma sak för världen, eftersom det verkar som att de inte börjar RV förrän lillebror Nordkorea sitter säkert vid middagsbordet.

Ironiskt nog straffar de Kina för långvarig inaktivitet i denna fråga och använder USA: s militär (som kontrollerar Trump) för att tvinga sin egen PROC (Peoples Republic of China) att äntligen hantera den nordkoreanska humanitära krisen och nå en permanent, globalt acceptabel lösning.

Inte annorlunda än hur de Äldste tvingade Israel/USA genom ekonomisk isolering (apokalyps) att äntligen lämna tillbaka palestinskt land (före 1967 års gränser) och slutligen erkänna deras rätt till en suverän stat.

Allt eller inget måste göras beträffande RV innan de Äldste kan ge tillstånd för den globala frisläppningen.

HSBC berättar att RV har varit finansiellt upplagd i flera månader nu. Väntar bara på att bli frisläppt liksom resten av oss.

Orsaken är att det pågående dramat/situationen i Nordkorea är mycket som den i Palestina, eftersom båda nationerna i sin kärna lider av pågående humanitära kriser och har gjort så i flera årtionden.

De Äldste är i kärnan globala humanitärer, som inte tillåter masslidande att fortsätta någonstans i världen. Oavsett vad som står på spel ekonomiskt.

Hej, det är deras säkerhetstillgångar som ligger till grund för hela det nya finansiella systemet, så det är på deras signal som RV-starttiden börjar.

Snäpp! Så enkelt som det!

26 miljoner människor bor för närvarande med oacceptabla mänskliga rättigheter och under usla fattigdomsförhållanden i Nordkorea vilket dikteras av deras egen regering (som tidigare styrdes av den Mörka Nobiliteten i Östeuropa).

https://www.irinnews.org/opinion/2017/05/18/real-crisis-north-korea-not-one-you%E2%80%99ve-been-hearing-about

I en liknande sorglig historia lever 4,5 miljoner människor under skrämmande förhållanden i alla de palestinska territorierna som dikteras av Israels regering (som fortfarande drivs av Mörka Nobiliteten i Östeuropa).

https://www.oxfam.org/en/countries/occupied-palestinian-territory-and-israel

Och alla humanitära geopolitiska problem måste lösas innan någon i den här världen kan gå vidare, eftersom de Äldste välvilligt nekar att släppa lös den inneboende tidvattenvågens barmhärtighet utan FN-nivåns konsensusomröstning och med tilldelade långsiktiga suveräna förvaltningslösningar och ansvarsområden.

Gå du, Stora Farmoder! Piska dessa supermakter till fason !!!!!!

De Äldste ser ingen färg och tvingar sin egen ras att rikta in sig på lång “behärska och kontrollera” -politik med avseende på historiska spänningar och konflikter över Sydostasien och Koreahalvön.

För precis som Förenta Staterna inte längre kunde ignorera palestinska orättvisor eller sparka den USD-finansiella burken längre nerför vägen, så kunde inte heller Kina göra det när det gällde Nordkorea, Vietnam och Filippinerna.

Balans är återigen den rättvisa skalan för rättvisa.

Och dessa två supermakter fås att kontrollera sina egon vid dörren eller att bokstavligen fortsätta att svälta ut mänskligheten ekonomiskt genom att få onödiga globala humanitära kriser att fortsätta – arrogant på grund av deras egen långa, obekväma stolthet.

Vilka otroliga tider vi lever i, va?

Kom ihåg att GCR handlar om uppstigningen av hela mänskligheten, och de Äldste tillsammans med Obama och White Knight generalerna i Pentagon tvingar både den återställda Republiken och befintliga PROC-regeringar att fullt ut acceptera sina egna suveräna roller i all världens konflikter som fredsbevarare, och tar fullt offentligt ansvar för alla kriser som deras suveräna nation hjälpte till att underlätta.

Så precis som USA måste ägna sig åt att återställa Palestina genom att vända ryggen åt Israel i FN förra året:

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2016/12/23/politics/israel-official-rips-obama-un-settlements/index.html

Samma offentliga erkännande var tvunget att visas förra veckan vid FN: s säkerhetsråd, där Kina (och Ryssland) båda röstade för ekonomiska sanktioner mot Nordkorea för första gången någonsin!

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/news/worldviews/wp/2017/08/07/what-the-new-un-sanctions-on-north-korea- mean/

Det här betydde så mycket för oss för att få vår RV, jag kan inte överdriva betydelsen av båda enhälliga FN-resolutionsrösterna tillräckligt mycket.

Allt händer folk, världsfred och global välstånd … i realtid … i din livstid … bara i Guds takt. Sobeit.

Behåll tron. Allt är verkligt och kommer rusande mot oss som hungriga barn som springer till middagsbordet så att vi äntligen kan äta som en mänsklig familj.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...