Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 4 november, 2022

 

För all aktivitet på jorden finns det en anledning som vi inte har berört som inte är uppenbar för er. Förändringarna är uppenbara även om det slutliga syftet inte är känt för er. Förberedelser måste göras för införandet av ny teknik som kommer att göra livet mycket mer uthärdligt och lättare för er alla. Du oroar dig för närvarande över hur du ska överleva de stigande kostnaderna för att leva genom de svåra tiderna som ligger framför dig, och det kommer du naturligtvis att göra, eftersom människor är väldigt motståndskraftiga och tåliga och vet hur man tar sig igenom sådana tider.

Oavsett vilken ansträngning du lägger ner eller uppoffringar kommer det att vara värt det att skapa ett bättre sätt att leva som kommer att resultera i fred på jorden. Människorna lider särskilt i krigshärjade områden och så osannolikt som det verkar rensar det karma som inte kan föras vidare och som måste avslutas innan freden lägger sig över jorden. Alla har inte förberett sig för den nya tiden, men deras framtid är säker oavsett deras nuvarande utvecklingsnivå. De själar som knappt har avancerat alls kommer naturligtvis att återvända till samma nivå för ytterligare upplevelser som hjälper dem att vakna upp till sanningen om sitt verkliga jag.

Förstå att du går in i varje livstid förberedd för den plan du redan hade gått med på. Du skulle ha fått all försäkran om att hjälp alltid fanns till hands om den behövdes. Dina guider vet bättre än du vilka erfarenheter du behöver för att lyfta dig upp och hålla dig på en rak och smal väg. Men om du väljer att gå din egen väg kommer det att hedras. Det finns tillfällen då du kommer att träffa dina guider för att diskutera frågor, särskilt om du har gått vilse. I verkligheten är du aldrig ensam och alla ansträngningar görs för att hjälpa dig avancera genom att slutföra de uppgifter du fått.

Så snart du vaknar upp till sanningen om din varelse kommer dina guider att komma närmare dig och veta att du kommer att reagera lättare på deras inflytande. Deras mål är att hjälpa dig att resa dig upp, så att varje liv är ett steg närmare din evolution. Jorden är en skola för lärande och det är därför besökare från andra världar normalt inte får träffa dig eftersom det kan störa dina framsteg. Men när du väl är redo är det ett alternativ som kan användas av dem som planerar dina upplevelser. Din sanna verklighet är långt borta från din nuvarande förståelse och de goda nyheterna är mycket bättre än du föreställer dig.

Kan du föreställa dig vilken enorm uppgift det skulle vara för dig att behöva hantera dina upplevelser helt själv, det är nästan omöjligt och när du återvänder till de högre nivåerna kommer du att förstå varför du som ibland måste ”skjutas” med till få de erfarenheter du behöver. Vi vill påminna er om att roten till allt är ert behov av att nå ett stadium när ni kan stiga upp för att aldrig behöva återvända till de lägre vibrationerna, om ni inte gör det för att hjälpa andra som fortfarande kämpar för att göra framsteg.

Tiden för oss att öppet visa oss för er närmar sig och kommer att äga rum före er Uppstigning. Vi måste skapa en god förståelse med dig så att vi ibland kan arbeta tillsammans. Genom att göra det kommer saker att gå fortare, eftersom vi kommer att introducera dig till avancerade koncept som du ännu inte har utvecklat. Mycket står i rad för att avsevärt förbättra din livskvalitet och kommer att ges till dig när vibrationerna har lyfts upp och de negativa varelserna inte längre kan påverka dig. Det finns en plats för dem att fortsätta sina liv och få de erfarenheter de behöver för att utvecklas. Varje själ kommer att få hjälp att utvecklas av vänliga kärleksfulla hjälpare som vet exakt vad de behöver för att fortsätta utvecklas.

Moder Jord kommer att fortsätta att vara ett hem för människan men kommer också att resa sig efter att ha rensat den från den röra som lämnats efter århundraden av mänsklighetens respektlöshet för hennes välbefinnande. Nya sätt att leva och tillhandahålla de bekvämligheter som behövs för att uppnå en förnuftig livsnivå kommer så småningom. För närvarande existerar en del själar knappt och har en så låg levnadsstandard med bara det som behövs. Människan måste ta hand om sina medsjälar och visa att hjälp alltid finns tillgänglig för de mest behövande bland er. Det har alltid funnits tillräckligt på jorden för att säkerställa att varje själ tas om hand och inte svälter i brist på mat eller hälsa på grund av brist på behandling. Kom ihåg att ni alla är en stor familj och bör ta hand om varandra därefter.

Vid denna tidpunkt når många unga själar den åldern när de nästan är redo att ge dig den kunskap de tagit med sig som kommer att lyfta dig. Inse att evenemang är planerade i förväg som kommer att påskynda förändringarna och själar som har förmågan att introducera dem är redo. Som med allt annat som påverkar dina framsteg, finns det alltid en rätt tidpunkt för deras introduktion. Det kanske inte verkar så men alla framsteg är planerade i god tid och själar inkarnerar med de egenskaper som behövs för att utföra dem.

Kära ni ur vår synvinkel och genom att kunna se långt framåt kan vi försäkra er att allt är på väg att fungera som planerat. Så misströsta inte eftersom förändringarna kommer att vara till nytta för er alla. Allt är en del av planen för att du ska kunna sätta fötterna stadigt på marken. Det finns egentligen inget att frukta eftersom vi har alla frågor under vår kontroll.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...