Ming~Gatao via Galaxygirl, 23 februari, 2023

Ming~Gatao 2023-23-23
Mänskligheten har tagit den långa och blåsiga vägen i skuggan av gröna träd och på karga marker med steniga vägar. Vägen verkar lång för du ser med dina egna fötter och deras perspektiv. Du ser det som mäts i fysiska avstånd genom det mänskliga sinnet. Dessa standarder kvantifierar och överensstämmer inte längre med kvantperspektivet som ständigt rör sig, förändras, förvandlas, expanderar, växer. Vägen som mänskligheten trampar i detta ögonblick av ditt nu verkar dyster, stenig med få vattenfall och inga platser för vila. Och ändå uppmanar vi dig att göra det. Att vila. Att se skönheten i det som kommer så att du kan skapa det, andas det, bli det. Många små stenar känns som grov sten under fötterna.
Jag Ming~Gatao är med dig i kväll i förändringens stup. Det är som om du kan höra dånet från ett mäktigt odjur eller en högljudd flod. Du kan höra bruset. Och du undrar vad som är på din väg. Stor förändring är på väg, vänner av vägen. Din väg är din väg. (Jag ser vackra gröna berg blandade med gröna landskap och stenig terräng som skulle vara svår att färdas till fots. Jag ser pagoder och bambusandaler och smutsiga fötter.) Ja, galaxygirl, vägen är inte alltid jämn, inte heller det är alltid rent. Under min tid i det antika Kina var jag en kejsarinna. Jag nämns inte i dina historieböcker för det var innan kvinnor ansågs värda att nämnas. Det var en värld av män. Av krig. Det gudomliga feminina har undertryckts. Gaia kommer att återvända till sitt tillstånd av grön glans. Det gudomliga feminina hjälper till att läka det. Jag visar er leriga vägar för det är så många av er känner. Energierna den 22/2 2023 har varit utmattande för många Ljusarbetare och många är oroliga för er världs tillstånd. I varje era finns oron för dominansen, hotet om krig. Gaia har känt lite fred. Det finns epoker av fred, men i ett planetariskt liv har mycket krig och smärta fötts och dött på denna planetkropp.
Jag Ming~Gatao talar ikväll när jag tar med mig dina förfäders energier. Jag är en del av dennas tidigare resa. Ni har alla varit många saker, många människor och på många ställen. Det är dags att ställa in dessa multidimensionella komponenter av jaget så att ni kan stärkas under de kommande dagarna och återuppväckas och bli medvetna om era tidigare härligheter och krafter. Den mänskliga kraften är ett mäktigt träd, obegränsat, obrutet. Med djupa rötter skakas det inte lätt. Men de kommer att försöka skaka om dig. Du kommer att känna vinden, du kommer att höra de brusande floderna. De är ljud från din miljö. Din inre trädgård måste vara en fridfull plats för din själ att finna tröst. Jag visar den här en vacker gammal trädgård. På min tid, även om naturen omgav oss och vi var mer ett med den än du är nu, fanns det fortfarande en separation och en önskan att kontrollera den. Även om trädgårdarna i mitt palats var välskötta och strukturerade, njöt jag av vildheten i det och jag sa alltid till trädgårdsmästarna att inte skära ner den så mycket, att låta mamman sträcka ut armarna, låta blommorna sträcka sig mot solen. Strö ut småstenarna för att skapa intressanta egensinniga stigar så att sinnet kan idissla när kroppen går.
Det finns så mycket struktur i era moderna liv. Den här läste om de föreslagna 15-minutersstäderna som de som vill dominera trädgården genom att döda den, i sin vilja att kontrollera blommorna. Du är stark. Detta kommer inte att hända i den här versionen av jorden. De som önskar mer totalitära äventyr kommer att hitta det någon annanstans. För den kommer alltid att finnas där för dem som söker den. Jorden är en skola av kurragömma, för att söka och hitta. Sök, sök, hitta, hitta. Jag hittar dig! Dina önskemål och energi hittar dig. Det är därför det är viktigt att inte låta slagg, lera, småsten under foten ta ditt mål bort från de slingrande vackra gröna stigarna runt dig. Ser du? Återigen säger jag att städerna på 15 minuter inte har någon plats här i en uppåtstigande värld och det kommer inte att ske, fokusera inte på det. Det skulle vara som att ta en machete till en trädgård och fylla den med cement. Nej. Gaia sträcker på sig, växer, ja. Det kommer att ske jordskiften, ja. Det kommer att bli förlust och förändring och återfödelse, ja. Och du ville vara här för det här, ja. Kommer du ihåg?
Jag Ming~Gatao talar. Jag sänder dig kärleksfulla blickar. Det finns mycket kraft i blicken. Vet du det här? Titta i varandras ögon med kärlek. Omfamna med kärlek. Var kärlek. Sköt om din trädgård. Vattna dina hjärtans blommor och ditt. Ibland när jag var upprörd satt jag i trädgården och kände regnet på kroppen. Det tröstade mig och återställde min frekvens.
Jag saknar inte min tid på jorden men jag skulle inte önska bort min upplevelse heller. Det var en djup upplevelse av kärlek, av djup tillväxt och smärta och återfödelse för mig. Det kommer det att vara för dig också. Jag ser er som de gamla starka krigare som ni är. Du har återvänt. Och du känner dig för gammal för detta, eller för trött. Och det kanske du är! Men det hindrar dig inte! Det stoppar aldrig en sann krigare av ljuset. Ljus blir aldrig riktigt trött för det slutar aldrig lysa. Fråga efter vad du behöver under de kommande dagarna. Förfäderna lyssnar. Jag är ett bevis på detta. Jag har vaknat till min fraktal. Du kommer att hitta fler minnen från andra liv som kommer fram i ditt sinne. Och du kommer att undra, varför ser jag mig själv som en man eller som en kvinna, eller som ett barn? Vilken bild av en tidigare du eller nuvarande du än kommer upp, omfamna den. Älska din trädgård. Älska ditt hjärta. Vi älskar dig oändligt. Jag är Ming~Gatao.
~ galaxygirl
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *